[/caption] " /> Falklind uppmanar: Skicka nya brevet till Eskil | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Falklind uppmanar: Skicka nya brevet till Eskil

Fiskejournalens Martin Falklind vill ha raka svar från Eskil Erlandsson.

Fiskejournalen startade en brevkampanj för att få svar på ett antal frågor som väcktes under tv-programmet Uppdrag granskning. Efter drygt 3100 brev svarade Eskil Erlandsson. Svaret var dock inte bättre än att en ny brevkampanj nu startar.
– Efter att ha läst ministerns svar kan jag tyvärr konstatera att han inte verkar ta laxfrågan på allvar, säger Fiskejournalens chefredaktör Martin Falklind.
Det är inte bara Martin Falklind som anser att Eskil Erlandssons svar är ett icke-svar. Ett flertal av de sakkunniga personer som Fiskejournalen har talat med, saknar också raka och ärliga svar i ministerns brev.
– Vi ser ingen annan utväg än att fråga igen. Dessutom skapar Erlandssons svar ännu fler frågetecken.
Nu uppmanar Fiskejournalen alla läsare att sända det nya brevet. Vi kommer inte ge oss förrän vi fått ordentliga svar, eller hur?
Här kan du skicka det nya brevet och läsa Erlandssons svar.
Missade du Uppdrag granskning? Kicka här.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
10 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Vill du kämpa om medaljerna i SM nästa år? Då är det dags att spana efter distriktsmästerskap redan nu. Foto: Anders Lundin
Här ska svenska mästarna i gäddfiske koras

Team Sportfiskeprylar.se är svenska mästare i gäddfiske – åtminstone ett tag till. Till hösten sätter de vandringspriset på spel under SM-finalen på Övre Åsunden, och nu står det även klart vilka som får arrangera SM-finalen 2022.

SM i gädda 2022 kommer att avgöras 1 oktober på sjön Mjörn söder om Alingsås, och det är Mölndals Sportfiskeförening som får äran att arrangera. Konceptet är en lagtävling, med 2–3 medlemmar i varje ekipage. Med andra ord så är det bara att börja spana efter lokala distriktsmästerskap framöver, om du vill försöka kvalificera dig till finalen.

SM-finalen 2021 kommer som sagt att avgöras på Övre Åsunden, med Ulricehamns Fritidsfiskare som arrangörer. Datumet är sedan tidigare fastställt till 2 oktober, och mer information hittar du på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta