Vill du prova gös på fluga? Kolla in artikeln i senaste Fiskejournalen. Vill du prova gös på fluga? Kolla in artikeln i senaste Fiskejournalen.[/caption] " /> Fånga gös på fluga | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Morgan Fihn
Fånga gös på fluga
Vill du prova gös på fluga? Kolla in artikeln i senaste Fiskejournalen.

Vill du prova gös på fluga? Kolla in artikeln i senaste Fiskejournalen.

Gös på fluga tillhör en av de roligaste utmaningarna du kan ge dig på.
I Fiskejournalen nummer 10-11 berättar Fiskejournalens flugfiskeinnovatör Bo Nettelbladt om en teknik som gör att du kommer åt den rovgiriga jägaren med fluga.
Fiskejournalen nummer 10-11 hittar du där tidningar säljs.
Vill du få din fisketidning direkt i brevlådan? Klicka här.

Relaterad nyhet från din region
9 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Vill du kämpa om medaljerna i SM nästa år? Då är det dags att spana efter distriktsmästerskap redan nu. Foto: Anders Lundin
Här ska svenska mästarna i gäddfiske koras

Team Sportfiskeprylar.se är svenska mästare i gäddfiske – åtminstone ett tag till. Till hösten sätter de vandringspriset på spel under SM-finalen på Övre Åsunden, och nu står det även klart vilka som får arrangera SM-finalen 2022.

SM i gädda 2022 kommer att avgöras 1 oktober på sjön Mjörn söder om Alingsås, och det är Mölndals Sportfiskeförening som får äran att arrangera. Konceptet är en lagtävling, med 2–3 medlemmar i varje ekipage. Med andra ord så är det bara att börja spana efter lokala distriktsmästerskap framöver, om du vill försöka kvalificera dig till finalen.

SM-finalen 2021 kommer som sagt att avgöras på Övre Åsunden, med Ulricehamns Fritidsfiskare som arrangörer. Datumet är sedan tidigare fastställt till 2 oktober, och mer information hittar du på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta