Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
Fånga mer på vobbler

Med enkla medel kan du modifiera din vobbler och landa mer fisk. Jens Bursell visar hur i senaste Fiskejournalen. (Foto: Jens Bursell)

Gillar du att fiska med vobbler i linändan? Då bör inte missa senaste Fiskejournalen. Jens Bursell delar med sig av finurliga knep som ger fler fiskar.
I Fiskejournalen nummer 12 avslöjar Jens Bursell hur du med enkla medel kan modifiera dina vobblers. Efter långtgående tester i en kristallklar öringå har artikelförfattaren, Jens Bursell, hittat formeln som ökar chansen till att få fisken i land.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
19 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Fredrik Andersson, Götene SFK, med en präktig lax från Vänern. Frågan är vem som drar den största under årets Kinnekulleträffen? Foto: Privat
Laxfest på Vänern – här kan du se fiskarna!

Kinnekulleträffen är årets största händelse för många trollingfiskare i Sverige. Under lördagen och söndagen kommer båtarna att sprida ut sig på ett glödhett Vänern – som har levererat väldigt mycket lax de senaste veckorna.

Det har rapporterats in många laxar över 10 kilo den senaste tiden, både vilda och sådana som har satts ut som smolt. Det tyngsta exemplet är Marcus ”Wibbe” Weibergs exemplar på hela 13 kilo, som du kan läsa om här.

Frågan är förstås om någon fångar en ännu större fisk under den klassiska tävlingen Kinnekulleträffen, som detta år avgörs som en onlinetävling? På söndag eftermiddag har vi svaret.
Fredrik Andersson i arrangörsklubben Götene SFK hälsar att alla kan följa dramatiken på denna sida, där det kommer att visas bilder på alla inrapporterade fiskar!

Du kanske även gillar detta