Fiskejournalens populära 100-klubben fortsätter att fyllas på med gäddor från hela landet. En som tagit en gädda, som med rejäl marginal klarar 100-centimetersgränsen, är Per Berglund, Skellefteå. " /> Favoritledning i 100-klubben | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Fiskejournalen
Efter fem timmars idogt nötande krokade Per Berglund den här fina gäddan på 128 centimeter.
Favoritledning i 100-klubben

Fiskejournalens populära 100-klubben fortsätter att fyllas på med gäddor från hela landet. En som tagit en gädda, som med rejäl marginal klarar 100-centimetersgränsen, är Per Berglund, Skellefteå.

Den 27 augusti var han ute på en sjö kallad Bodaträsket och fick en riktig supergädda på kroken. Per berättar:
– En fin sensommardag så var en fisketur givet. Efter cirka fem timmar utan hugg så small det på ordentligt. Efter ungefär en kvart så kunde jag landa denna madam på hela 12,58 kilo, lång och slank.
Den 128 centimeter långa gäddan högg på en Westins gädda och gör att Per nu också automatiskt deltar i vår prestigefyllda tävling Metergädddan.

När du anmäler din gädda
Men, det är en bit till toppen. Den omutliga och ihärdige Nicklas Hallnor från Piteå leder stort med sina 5 890 centimeter gädda. Ställningen är som följer:

1       5890 cm     Nicklas Hallnor, Piteå
2       3384 cm     Hampus Pacholik, Kil
3       1850 cm     Viktor Sundkvis, Arjeplog
4       1824 cm     Jörgen Carlsson, Mora
5       1612 cm     Magnus Ranberg, Arjeplog

Unikt fiske i Sibbofjärden eller i gäddparadiset Blekinge

Bara för dig som medlem i 100-klubben har vi tagit fram ett par fantastiska erbjudanden. Till mycket förmånliga priser kan du boka in dig på en helg i Blekinges gäddrika skärgård. I fina stugor på Sandhamn Marine bor du precis vid vattnet och har fantastiska gäddvatten bokstavligen runt hörnet.
Mytomspunna Sibbofjärden är ett annat erbjudande vi vill slå ett slag för. Här får du åka med en professionell guide ut och fiska på ett av Sveriges absolut hetaste gäddvatten. Läs mer om hur och när på http://tavling.fiskejournalen.se/hundraklubben/event/
OBS! Kom ihåg att det är först till kvarn som gäller. Boka nu så du inte missar chansen.

Nicka Hellenberg

Relaterad nyhet från din region
Du kanske även gillar detta