Vi har sett det förut men kanske aldrig från den här vinkeln. Med en hel arbetsvecka framför oss behöver vi några sekunders underhållning. Se den fräcka undervattensfilmen från Len Thompson. " /> Film: Gädda tar gädda | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

5 år sedan Sverige Mathias Arnham
Kolla in den unika undervattensfilmen här.
Film: Gädda tar gädda

Vi har sett det förut men kanske aldrig från den här vinkeln. Med en hel arbetsvecka framför oss behöver vi några sekunders underhållning. Se den fräcka undervattensfilmen från Len Thompson.

[socializer-facebookembed href=”https://www.facebook.com/piketeamferrari/videos/1375500469131671/”]

Relaterad nyhet från din region
18 minuter sedan Sverige Anders Lundin
Hugg in på Vänern! Foto: Photoholgic
Nya kartan som visar vägen till napp på Vänern

Intresset för sportfiske ökar konstant, och inte minst nybörjare behöver lite hjälp att hitta vägen till huggen. Nu lanseras det en karta som visar vägen till napp på Vänern.

Det är projektet Hållbar fisketurism i Vänern som i samverkan med lokala fiskeföreningar och sportfiskare tagit fram en digital karta, som ska underlätta tillvaron för sportfiskare.
Med kartan vill de förbättra informationen och lyfta det strand- och stadsnära fisket runt Vänern.

– Det är i dag många, både lokalbor och besökare, som inte vet var man kan fiska och vilka regler som gäller, och med kartan hoppas jag att vi kan hjälpa fler att komma ut på fiske, säger Simon Jonsson, projektledare på Fiskeområde Vänern i ett pressmeddelande.

För varje plats på kartan framgår om det behövs fiskekort och var man i sådana fall köper det samt vilka arter den lyckosamme kan förvänta sig att dra upp.
Kartan omfattar än så länge fiskeplatser i följande kommuner: Karlstad, Hammarö, Kristinehamn, Mariestad och Vänersborg. Här hittar du den!

Du kanske även gillar detta