Det finns många undervattensfilmer som visar häftiga gäddhugg i slowmotion, men har du någon gång sett hur det ser ut om gäddan får välja mellan två beten? " /> FILM: Gäddhugg i närbild! | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Mathias Arnham
Vilket bete väljer gäddan? Se kampen mellan Percy the Perch och Mike the Pike.
FILM: Gäddhugg i närbild!

Det finns många undervattensfilmer som visar häftiga gäddhugg i slowmotion, men har du någon gång sett hur det ser ut om gäddan får välja mellan två beten?
Mike the Pike och nykomlingen Percy the Perch är två populära gäddbeten från tillverkaren Westin. I den här filmen har man doppat ner en kameran framför dessa två beten när de simmar sida vid sida. Är det verkligen så viktigt med färg och form som många av oss fiskare gärna vill tro? Titta på filmen och avgör själv.

Relaterad nyhet från din region
14 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Savage Gear söker nu en sportfiskare på heltid i Sverige. Foto: Pressbild
Ännu en proffsfiskare får chansen i Sverige

Här kommer ett arbetstillfälle som bör vara många sportfiskares våta dröm. Det är nämligen Savage Gear som söker en svensk sportfiskare på heltid – alltså ett avlönat proffs.

Företeelsen med heltidsanställda sportfiskare är relativt ovanlig i Norden, och nyligen blev varumärket Westin pionjärer när de anställde Daniel Nilsson för att fiska på heltid.
Nu hakar alltså även Savage Gear på tåget. De ska nämligen förstärka sin marknadsavdelning med en ”innovativ och trendskapande sportfiskare”, som de själva beskriver det.

En ”fiskmagnet”
”Du kommer resa runt i Sverige i jakten på de vildaste fiskarna och fisket du kan tänka dig. Du måste vara en riktig fiskmagnet, gäddor, abborrar och gösar måste älska dig. Men du måste också ha färdigheter i fisket efter predatorer längs våra kuster”, står det i pressmeddelandet.

Den som får jobbet kommer att vara ansvarig för att bygga egna sociala mediekanaler för att inspirera sportfiskare runt om i landet, samt att producera bildmaterial.

Här kan du läsa mer om tjänsten!

Du kanske även gillar detta