Den 2 februari erbjuds ett unikt tillfälle att se dokumentären Damnation, på Bio Rio i Stockholm. Den 2 februari erbjuds ett unikt tillfälle att se dokumentären Damnation, på Bio Rio i Stockholm.[/caption] " /> Film om vattenkraft | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Morgan Fihn
Film om vattenkraft
Den 2 februari erbjuds ett unikt tillfälle att se dokumentären Damnation, på Bio Rio i Stockholm.

Den 2 februari erbjuds ett unikt tillfälle att se dokumentären Damnation, på Bio Rio i Stockholm.

Älvräddarna: Den 2 februari klockan 18:45 är det Sverige-premiär för filmen Damnation på Bio Rio i Stockholm. Det är miljöorganisationen Älvräddarna som arrangerar visningen av den amerikanska dokumentärfilm-succén.
– Tanken är att det ska bli ett stort event. Bland annat visar vi den svenska nyproducerade filmen ”Kampen om älvarna” och har även lyckats få till ett live Skype-uppträdande med Damnation-regissören Travis Rummel, säger John Schütte från Älvräddarna.
Bio Rio har plats för 120 besökare – men andra ord kan det vara smart att boka din biljett redan nu. Klicka här för att boka.
Läs mer om eventet här.
Trailer till filmen hittar du längst ner i notisen.

Mer Info:
Insläpp/kassan öppnar 18:00
Eventet pågår 18:45-22:00
Det kommer att finnas en paus mitt i eventet så att man kan ta
sig en matbit i cafeterian eller utanför bion.
Vid eventuella frågor mejla John Schütte på: mail@johnschuette.com

Relaterad nyhet från din region
5 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Jodå – flera sportfiskare har hjälpt till att städa upp längs Malmö kanal. Frågan om ett fiskeförbud kommer ändå att tas upp av Malmö stad. Foto: Privat
Malmö kanal: Så många röstade emot fiskeförbud

Ska fisket i Malmö kanal förbjudas? Nej, tycker över 450 människor som röstat emot förslaget. Men frågan kommer ändå att tas upp av Malmö kommun, trots att betydligt färre vill se ett förbud.

Fiskejournalen har tidigare skrivit om konflikterna kring fisket i Malmö kanal, där det vittnats om nedskräpning och allmän misskötsel. Det gick så långt att det skickades in ett medborgarförslag till kommunen, om att fisket skulle förbjudas i kanalen. Nu står det klart att förslaget kommer att tas upp i tekniska nämnden i Malmö stad, eftersom över 100 personer röstat ja till förslaget. De över 450 rösterna som tyckte annorlunda lyckades alltså inte stoppa förslaget från att gå vidare i processen. Beslut väntas under juni månad.

Det ska dock tilläggas att det tagits initiativ bland sportfiskare för att städa upp vid kanalen, vilket vi skrivit om i tidigare artiklar.
Här kan du se ett inslag i SVT om konflikten vid Malmö kanal.

Du kanske även gillar detta