[/caption] " /> Film om vertikalfiske | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
Film om vertikalfiske

Mikael Tono och Jackie Farrona visar hur vertikalfiske går till i en ny Youtube-film. (Faksimil: Youtube/AMS Vertical Fishing)

Splash International och Ams lanserar en timma vertikalfiske på webben. Filmen finns på Youtube och heter Vertikalfiske med Jackie Farrona. Här nedan hittar du länken.
Välkända sportfiskaren Jackie Farrona och Mikael Tono från Splash International bjuder på över en timma sportfiskefilm om vertikalfiske. Filmen ligger på Youtube. Klicka här för att titta.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
10 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Vill du kämpa om medaljerna i SM nästa år? Då är det dags att spana efter distriktsmästerskap redan nu. Foto: Anders Lundin
Här ska svenska mästarna i gäddfiske koras

Team Sportfiskeprylar.se är svenska mästare i gäddfiske – åtminstone ett tag till. Till hösten sätter de vandringspriset på spel under SM-finalen på Övre Åsunden, och nu står det även klart vilka som får arrangera SM-finalen 2022.

SM i gädda 2022 kommer att avgöras 1 oktober på sjön Mjörn söder om Alingsås, och det är Mölndals Sportfiskeförening som får äran att arrangera. Konceptet är en lagtävling, med 2–3 medlemmar i varje ekipage. Med andra ord så är det bara att börja spana efter lokala distriktsmästerskap framöver, om du vill försöka kvalificera dig till finalen.

SM-finalen 2021 kommer som sagt att avgöras på Övre Åsunden, med Ulricehamns Fritidsfiskare som arrangörer. Datumet är sedan tidigare fastställt till 2 oktober, och mer information hittar du på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta