Freewater Pictures fundamentala mål är äventyr och att inspirera, med filmkameran i högsta hugg. Freewater Pictures fundamentala mål är äventyr och att inspirera, med filmkameran i högsta hugg.[/caption] " /> Filmare med smak för äventyr | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
Filmare med smak för äventyr
Freewater Pictures fundamentala mål är äventyr och att inspirera, med filmkameran i högsta hugg.

Freewater Pictures fundamentala mål är äventyr och att inspirera, med filmkameran i högsta hugg.

Grabbarna från Freewater pictures var de som under 2013 skrev om gäddfiskets filmhistoria med filmen Tolvan – Minnen som aldrig sviker. Nu har det vidgat vyerna och filmat och fiskat gädda i Alaska.  Lyssna när grabbarna berättar om sina äventyr på Sportfiskemässan i Kista den 22 mars klockan 13:30.
Film- och fiskegänget Freewater pictures färdas gärna många mil och offrar många svettdroppar för att fiska gädda, stora som små. I Alaska hittade de sitt nästa projekt relaterat till det de älskar. Även denna gång har killarna lyckats fånga oförglömliga fiskeminnen på film.
Missa inte när de berättar om sina äventyr på Sportfiskemässan i Kista den 22 mars klockan 13:30.
Ladda hem hela scenschemat här.
Maria Ålander

Relaterad nyhet från din region
30 minuter sedan Sverige Anders Lundin
Båtmässan ersätts av en digital variant. Foto: Maximilian Weisbecker
Besked: Populära Båtmässan ersätts av digital Båtvecka

Nu har det väntade beskedet kommit. Liksom Sportfiskemässan tvingas även Båtmässan i Göteborg ställas in, åtminstone som fysisk mötesplats. Den ersätt dock av en digital variant, dessutom under en hel vecka.

Båtmässan i Göteborg, som brukar locka närmare 60 000 besökare, skulle ha firat 62 år detta år. Liksom många andra arrangemang så tvingas man dock ställa in, på grund av risken för smittspridning av Covid 19.
Lösningen blir i stället en coronasäker variant, alltså en digital variant som pågår mellan 5 och 14 februari.

Över 25 företag har redan anmält sitt deltagande, och de kommer att visa upp sitt utbud genom såväl digitala utställningar som privata visningar.
Arrangörerna hälsar att det inom kort dyker en kalender på deras hemsida, där de olika aktiviteterna presenteras. Här hittar du den!

Du kanske även gillar detta