[/caption] " /> Finaldags i Malmö | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
Finaldags i Malmö

Är du i Malmö i morgon? Missa inte finalen i Gunki street fishing tournament.

I morgon lördag är det dags för final i Gunki street fishing tournament i Malmö. Tävlingen börjar klockan 10.00 och vid Paulibron, Malmö kanal.
Vill du bekanta dig med Street fishing och se finalen av Gunki street fishing tournament? Då är Malmö kanal platsen att vara vid i morgon. Klockan elva går starten vid Paulibron. Fiskejournalen finns på plats för att bevaka tävlingen.
Mer information hittar du här.
Tävlingsschema:
Samling: Klockan 10:00 vid Paulibron.
Fisket startar: Klockan 11:00. Det fiskas i sex olika zoner, 45 minuter i varje.
Fisket slutar: Klockan 15:30.
Prisutdelning: Klockan 15:45 vid samlingsplatsen.

Relaterad nyhet från din region
6 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Jodå – flera sportfiskare har hjälpt till att städa upp längs Malmö kanal. Frågan om ett fiskeförbud kommer ändå att tas upp av Malmö stad. Foto: Privat
Malmö kanal: Så många röstade emot fiskeförbud

Ska fisket i Malmö kanal förbjudas? Nej, tycker över 450 människor som röstat emot förslaget. Men frågan kommer ändå att tas upp av Malmö kommun, trots att betydligt färre vill se ett förbud.

Fiskejournalen har tidigare skrivit om konflikterna kring fisket i Malmö kanal, där det vittnats om nedskräpning och allmän misskötsel. Det gick så långt att det skickades in ett medborgarförslag till kommunen, om att fisket skulle förbjudas i kanalen. Nu står det klart att förslaget kommer att tas upp i tekniska nämnden i Malmö stad, eftersom över 100 personer röstat ja till förslaget. De över 450 rösterna som tyckte annorlunda lyckades alltså inte stoppa förslaget från att gå vidare i processen. Beslut väntas under juni månad.

Det ska dock tilläggas att det tagits initiativ bland sportfiskare för att städa upp vid kanalen, vilket vi skrivit om i tidigare artiklar.
Här kan du se ett inslag i SVT om konflikten vid Malmö kanal.

Du kanske även gillar detta