[/caption] " /> Fish Fight mot en miljon underskrifter | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
Fish Fight mot en miljon underskrifter

Den brittiske stjärnkocken Hugh Fearnley startar en kampanj för att ändra fiskepolitiken i Bryssel. Reglerna tvingar fiskare att kasta enorma mängder prima fisk tillbaka i sjön till ingen nytta. (Foto: Channel 4)

Kampanjen Fish Fight protesterar mot utkast, så kallad dumpning. Hittills har nästan 800 000 underskrifter samlats till det protestbrev som ska skickas till EU. Nu siktar vi på en miljon! Har du inte skrivit på, eller känner någon som borde göra det – hjälp oss att sprida kampanjen och stoppa det galna slöseriet.
Kampanjen Fish Fight passerar 800 000 namnunderskrifter när som helst. Att passera en miljon underskrifter känns helt plötsligt som ett rimligt mål. För att nå dit behöver vi er hjälp med att sprida kampanjen. Ju fler som ansluter desto bättre genomslag får protestbrevet.
Vill du veta mer om Fish Fight? Se filmen här nedan och besök vår sida Engagera Dig.
Skriv under protestlistan på www.fishfight.se.
Missa inte heller det tredje avsnittet av dokumentären Kampen om fiskarna som visas på SVT2 klockan 18:00.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
18 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Fredrik Andersson, Götene SFK, med en präktig lax från Vänern. Frågan är vem som drar den största under årets Kinnekulleträffen? Foto: Privat
Laxfest på Vänern – här kan du se fiskarna!

Kinnekulleträffen är årets största händelse för många trollingfiskare i Sverige. Under lördagen och söndagen kommer båtarna att sprida ut sig på ett glödhett Vänern – som har levererat väldigt mycket lax de senaste veckorna.

Det har rapporterats in många laxar över 10 kilo den senaste tiden, både vilda och sådana som har satts ut som smolt. Det tyngsta exemplet är Marcus ”Wibbe” Weibergs exemplar på hela 13 kilo, som du kan läsa om här.

Frågan är förstås om någon fångar en ännu större fisk under den klassiska tävlingen Kinnekulleträffen, som detta år avgörs som en onlinetävling? På söndag eftermiddag har vi svaret.
Fredrik Andersson i arrangörsklubben Götene SFK hälsar att alla kan följa dramatiken på denna sida, där det kommer att visas bilder på alla inrapporterade fiskar!

Du kanske även gillar detta