Just nu:
Annons

Nyheter

10 år sedan Sverige Fiskejournalen
Fiska med radiostyrd båt

Veckans snackis är en filmsnutt om hur man fiskar med en radiostyrd båt. Som tack för den länken kommer vi att skicka en vattentät kamera till tipsaren.
Vår nya tävling, Veckans snackis, rullar på och går nu in på andra varvet. Första tävlingsveckan är avgjord och absolut roligast, fränast och häftigast var länken till Youtube-klippet om grabbarna som fiskar med radiostyrd båt. Du kan se det HÄR.
Nu är det dags för nya tag. Den här veckan gäller tävlingen en riktigt fin, vattentät kikare från Focus Nordic. Ditt inlägg kan vara en rolig historia, ett fräckt fisketips, en liten filmsnutt, eller bara en länk till något kul. Du postar ditt bidrag till Veckans snackis via DEN HÄR LÄNKEN.
Svenne Andersson

Här är vinsten i den här veckans omgång av Veckans snackis, en vattentät kikare från Focus Nordic.


Relaterad nyhet från din region
18 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Jodå – flera sportfiskare har hjälpt till att städa upp längs Malmö kanal. Frågan om ett fiskeförbud kommer ändå att tas upp av Malmö stad. Foto: Privat
Malmö kanal: Så många röstade emot fiskeförbud

Ska fisket i Malmö kanal förbjudas? Nej, tycker över 450 människor som röstat emot förslaget. Men frågan kommer ändå att tas upp av Malmö kommun, trots att betydligt färre vill se ett förbud.

Fiskejournalen har tidigare skrivit om konflikterna kring fisket i Malmö kanal, där det vittnats om nedskräpning och allmän misskötsel. Det gick så långt att det skickades in ett medborgarförslag till kommunen, om att fisket skulle förbjudas i kanalen. Nu står det klart att förslaget kommer att tas upp i tekniska nämnden i Malmö stad, eftersom över 100 personer röstat ja till förslaget. De över 450 rösterna som tyckte annorlunda lyckades alltså inte stoppa förslaget från att gå vidare i processen. Beslut väntas under juni månad.

Det ska dock tilläggas att det tagits initiativ bland sportfiskare för att städa upp vid kanalen, vilket vi skrivit om i tidigare artiklar.
Här kan du se ett inslag i SVT om konflikten vid Malmö kanal.

Du kanske även gillar detta