Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
Fiskbilder i Skåne

I morgon visar Tobias Dahlin fiskbilder i Hässleholm.

Nu startar Naturfotofestivalen i Skåne. Tobias Dahlin är en av landets bästa undervattenfotografer och du kan beskåda hans bilder i morgon klockan 15.30.
Den 16-17 mars arrangeras fotofestival i Hässleholm. Bland föredragshållarna finns Tobias Dahlin. Till skillnad från många andra naturfotografer fokuserar han på fiskar och miljöer under vatten. I morgon fredag mellan 15.30-16.30 kan du se Tobias föredrag.
Klicka här för att se Tobias undervattensbilder.
För mer information om festivalen, klicka här.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
1 timme sedan Sverige Anders Lundin
Försvarsmakten meddelar att de kommer att öka sin närvaro i skärgården.
Här ska sportfiskare se upp för militären!

Det är många som ska samsas om utrymmet i skärgården. Försvarsmakten meddelar nu att de kommer att öka sin närvaro i både Stockholms skärgård och områden utanför Göteborg, där det finns anledning för sportfiskare att hålla sig undan.

Enligt försvarmakten är orsaken till deras ökade närvaro att nya värnpliktiga behöver utbildas samt det ”försämrade” världsläget. Enligt försvarsmakten kan det faktiskt få motsatt effekt bland allmänheten att de ökar sin närvaro, alltså att ännu fler båtar åker ut.
– Det finns en okunskap och fritidsbåtar kommer för nära för att ta selfies, säger Rebecca Landberg, kapten i marinen, till SVT.

Här är områdena som gäller:
* Stockholms södra skärgård, främst Hårsfjärden, Mysingen och nordvart mot Dalarö, Långbälingssund, Järnholmssund och Gåsstensfjärden.
Stockholms mellersta skärgård, norr och syd om Björkö Kroksö, området runt Korsö, Träsköfjärden och området runt Lådna Låren.
Stockholms norra skärgård, området runt Söderarm.
Gryts och Valdemarsviks skärgård.
Karlskronas yttre redd.
*Göteborgs skärgård, främst mellan Björkö och Tistlarna.

Du kanske även gillar detta