Varför inte bli ägare till en: ”Ambassadeur Record 5600 Musikhjälpen 2013 edition”, en specialversion av nya Record, tillverkad i endast ett exemplar. Alltså en riktig raritet! Märkt No 1 of 1. Eller kasnke: ”Ambassadeur Record 5000”, en limiterad jubileumsutgåva tillverkad 2002 när märket fyllde 50 år. Varför inte bli ägare till en: ”Ambassadeur Record 5600 Musikhjälpen 2013 edition”, en specialversion av nya Record, tillverkad i endast ett exemplar. Alltså en riktig raritet! Märkt No 1 of 1. Eller kanske: ”Ambassadeur Record 5000”, en limiterad jubileumsutgåva tillverkad 2002 när märket fyllde 50 år.[/caption] " /> Fiske i Mörrumsån och exklusiva Ambassadeur-rullar i Musikhjälpen | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
Fiske i Mörrumsån och exklusiva Ambassadeur-rullar i Musikhjälpen
Varför inte bli ägare till en: ”Ambassadeur Record 5600 Musikhjälpen 2013 edition”, en specialversion av nya Record, tillverkad i endast ett exemplar. Alltså en riktig raritet! Märkt No 1 of 1. Eller kasnke: ”Ambassadeur Record 5000”, en limiterad jubileumsutgåva tillverkad 2002 när märket fyllde 50 år.

Varför inte bli ägare till en: ”Ambassadeur Record 5600 Musikhjälpen 2013 edition”, en specialversion av nya Record, tillverkad i endast ett exemplar. Alltså en riktig raritet! Märkt No 1 of 1. Eller kanske: ”Ambassadeur Record 5000”, en limiterad jubileumsutgåva tillverkad 2002 när märket fyllde 50 år.

Musikhjälpen är ett insamlingsevent som sänds i SR P3 och SVT Play. Syftet är att belysa och samla in pengar till välgörande ändamål. Bland annat arrangeras nätauktioner och just nu kan du bjuda på finfina priser från Abu – en fiskehelg i Mörrumsån och unika fiskerullar av märket Ambassadeur.
Målet med musikhjälpen är att lyfta upp en undangömd humanitär katastrof. I år siktar man in sig på temat Alla tjejer har rätt att överleva sin graviditet. Tre kända programledare bor i en glasbur för att sända radio och TV dygnet runt i 144 timmar. Under tiden samlar man in pengar, bland annat med hjälp av auktioner på internet. Just nu kan du bjuda på finfina priser från Abu – en fiskehelg i Mörrumsån och unika fiskerullar av märket Ambassadeur. Du har fram till i morgon klockan 21:19 på dig att lägga vinnande budet.
Här hittar du budgivningen.
Läs mer om musikhjälpen.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
8 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Ta hand om fisken – sök LOVA-bidrag! Foto: Anders Lundin
Dags att vårda fisken – så här söker du pengar!

Intresset för sportfiske växer – och därmed också intresset för fiskbestånden. Vi påminner nu om LOVA-bidraget, som alla föreningar och kommuner kan söka för att skapa bättre förutsättningar för sportfiske.

LOVA är Havs- och vattenmyndighetens satsning som ska gå till lokal vattenvård över hela landet. Har du ett projekt på gång så är det dags att söka pengar nu, eftersom ansökningstiden går ut i slutet av januari.

I flera län finns det många vattenmiljöer som i dag inte uppnår miljökvalitetsnormerna om god ekologisk status, och länsstyrelsen vill nu ha hjälp att sprida budskapet om LOVA.

Det är du som jobbar på kommun eller är medlem i en ideell förening som kan söka bidrag för lokala vattenvårdsprojekt som bidrar till att uppnå god status. Till exempel kan projektet syfta till att åtgärda vandringshinder, återställa flottledsrensade vattendrag eller anlägga lekbottnar för fisk.

Från och med 2018 finns det en ny LOVA-förordning som innebär en förstärkning av arbetet med övergödning. Du kan söka i vissa fall upp till 90 procent i statliga bidrag för åtgärder som minskar övergödningen.

Läs mer om LOVA här!

Du kanske även gillar detta