[/caption] " /> Fiske på tv | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Fiske på tv

Jan Gildam och Gordon P. Henriksen ser du på danska Dr.dk.

Fiskejournalen medarbetare Gordon P. Henriksen kan nu ses i ett sportfiskeprogram på danska DR. Tillsammans med kocken Jan Gildam besöker han vackra platser med bra fiske. Tv-serien med kombinationen fiske och matlagning har blivit en stor succé i Danmark. Nyfiken? Alla åtta avsnitt finns att se på webben.
Danska DR har parat ihop två färgstarka personligheter i tv-programmet Storrökaren.
Jan Gildam är en välkänd dansk kock med en förkärlek till rökta anrättningar. Du som läser Fiskejournalen och kanske har sett filmerna Pike Secrets vet att Gordon P. Henriksen är en mycket duktig sportfiskare. Som du kanske har räknat ut, så är det Gordons uppgift att fånga det Jan ska tillaga.
Du kan se alla avsnitten på dr.dk.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
14 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta