[/caption] " /> Fiske på tv | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
Fiske på tv

Jan Gildam och Gordon P. Henriksen ser du på danska Dr.dk.

Fiskejournalen medarbetare Gordon P. Henriksen kan nu ses i ett sportfiskeprogram på danska DR. Tillsammans med kocken Jan Gildam besöker han vackra platser med bra fiske. Tv-serien med kombinationen fiske och matlagning har blivit en stor succé i Danmark. Nyfiken? Alla åtta avsnitt finns att se på webben.
Danska DR har parat ihop två färgstarka personligheter i tv-programmet Storrökaren.
Jan Gildam är en välkänd dansk kock med en förkärlek till rökta anrättningar. Du som läser Fiskejournalen och kanske har sett filmerna Pike Secrets vet att Gordon P. Henriksen är en mycket duktig sportfiskare. Som du kanske har räknat ut, så är det Gordons uppgift att fånga det Jan ska tillaga.
Du kan se alla avsnitten på dr.dk.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
5 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Vill du kämpa om medaljerna i SM nästa år? Då är det dags att spana efter distriktsmästerskap redan nu. Foto: Anders Lundin
Här ska svenska mästarna i gäddfiske koras

Team Sportfiskeprylar.se är svenska mästare i gäddfiske – åtminstone ett tag till. Till hösten sätter de vandringspriset på spel under SM-finalen på Övre Åsunden, och nu står det även klart vilka som får arrangera SM-finalen 2022.

SM i gädda 2022 kommer att avgöras 1 oktober på sjön Mjörn söder om Alingsås, och det är Mölndals Sportfiskeförening som får äran att arrangera. Konceptet är en lagtävling, med 2–3 medlemmar i varje ekipage. Med andra ord så är det bara att börja spana efter lokala distriktsmästerskap framöver, om du vill försöka kvalificera dig till finalen.

SM-finalen 2021 kommer som sagt att avgöras på Övre Åsunden, med Ulricehamns Fritidsfiskare som arrangörer. Datumet är sedan tidigare fastställt till 2 oktober, och mer information hittar du på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta