[/caption] " /> Fiske på tv | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Fiske på tv

Snart kan du återigen se Broman på Tv4 Sport.

Pressmeddelande:
Den 27 februari startar Fiske – lite djupare. Klockan 22.00 kastar Johan Broman och Fredrik Sjöblom loss och kör igång den andra säsongen i Tv4 sport.
Programledarna Johan Broman och Fredrik Sjöblom tar återigen med sig kända svenska personligheter på en fisketurné runt om i landet där teamet njuter av fisket i våra olika vattendrag och tar sig en närmare titt på lokala fiskevårdsinsatser, såväl redan gjorda som sådana som skulle behöva göras. Allvarliga miner och granskande intervjuer blandas med glada skratt, vildmarksäventyr, bra fiske och nyttiga tips.
Först ut är Motörheads trummis Mikkey Dee och skådespelaren och producenten Rafael Edholm, som hänger med Broman och Freddan på vildlaxfiske i Kalixälven och Ängesån. Bäddat för drag alltså!

Relaterad nyhet från din region
17 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Hanna Nordstrand med en bjässe från Grycksbo. Foto: Privat
Tusentals vill fiska i Grycksbo – stugor efterlyses

Sportfisket upplever en sällan skådad boom. Ett av områdena som invaderas av gäster från när och fjärran är Grycksbo utanför Falun. Det fattas i själva verket boenden för att kunna ta emot alla gäster.

Det är Grycksbo fiskeklubbs ordförande Hanna Nordström som uppmanar stugägare att höra av sig till dem. Grycksbo fiskeklubbs egen stuga vid Svarttjärn är exempelvis uppbokad varje helg hela säsongen ut.
– Vi vill ju såklart hjälpa dem att kunna vara här och fiska, säger ordförande Hanna Nordstrand till Dalarnas Tidningar.

Hon berättar också att Stensjön och dess närliggande sjöar besöktes av över 15 000 fiskare förra sommaren.
– Det är jätteroligt. Folks sug efter stora fiskar är stort och här i Stensjön finns till exempel grova fiskar som regnbågen och rödingen utplanterade, förklarar Hanna.
För Fiskejournalen berättar också Hanna att klubben satsar på att göra fisket ännu mer tillgängligt.
– Vi bygger ut handikappanpassade platser i våra vatten, tre av dem är redan klara, hälsar hon.

Här på klubbens hemsida hittar ni mer information!

 

Du kanske även gillar detta