Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
Fiske-tv på webben

Kolla in Fiskejournalens medarbetare Robert Jonsson på Youtube.

Fiskejournalens medarbetare Robert Jonsson lanserar en ny kanal på Youtube under namnet Nyttfiske.
Är du nyfiken på hur man riggar en ”Octopus flick shake”? Eller vill du titta in i Hemlige Arnes pysselhörna? Då skall du besöka Robert Jonssons nya Youtube-kanal Nyttfiske. Robert kommer att lägga ut nya avsnitt löpande, men vet i dagsläget inte hur ofta.
Kolla in första avsnittet här nedan.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
5 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Vill du kämpa om medaljerna i SM nästa år? Då är det dags att spana efter distriktsmästerskap redan nu. Foto: Anders Lundin
Här ska svenska mästarna i gäddfiske koras

Team Sportfiskeprylar.se är svenska mästare i gäddfiske – åtminstone ett tag till. Till hösten sätter de vandringspriset på spel under SM-finalen på Övre Åsunden, och nu står det även klart vilka som får arrangera SM-finalen 2022.

SM i gädda 2022 kommer att avgöras 1 oktober på sjön Mjörn söder om Alingsås, och det är Mölndals Sportfiskeförening som får äran att arrangera. Konceptet är en lagtävling, med 2–3 medlemmar i varje ekipage. Med andra ord så är det bara att börja spana efter lokala distriktsmästerskap framöver, om du vill försöka kvalificera dig till finalen.

SM-finalen 2021 kommer som sagt att avgöras på Övre Åsunden, med Ulricehamns Fritidsfiskare som arrangörer. Datumet är sedan tidigare fastställt till 2 oktober, och mer information hittar du på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta