Fiska i Forshaga fredag 19 september. Foto: Simon Jonsson Fiska i Forshaga fredag 19 september. Foto: Simon Jonsson[/caption] " /> Fiskedag i Forshagaforsen 19 september | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Anders Holm
Fiskedag i Forshagaforsen 19 september
Fiska i Forshaga fredag 19 september. Foto: Simon Jonsson

Fiska i Forshaga fredag 19 september. Foto: Simon Jonsson

Sportfiskarna: Sportfiskarna Region Värmland och Forshagaforsens FVOF välkomnar alla fiskeintresserade till en dag helt i fiskets tecken vid vackra Forshagaforsen.
Mellan klockan 10:00-17:00 kan man ta del av bland annat barnfiske, guidat fiske, flugbindning, kastuppvisningar och instruktioner i flugkast, gäddflugfiske samt lax- och öringfiske.
Under dagen är det fritt fiske i forsen.

Relaterad nyhet från din region
4 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Vill du kämpa om medaljerna i SM nästa år? Då är det dags att spana efter distriktsmästerskap redan nu. Foto: Anders Lundin
Här ska svenska mästarna i gäddfiske koras

Team Sportfiskeprylar.se är svenska mästare i gäddfiske – åtminstone ett tag till. Till hösten sätter de vandringspriset på spel under SM-finalen på Övre Åsunden, och nu står det även klart vilka som får arrangera SM-finalen 2022.

SM i gädda 2022 kommer att avgöras 1 oktober på sjön Mjörn söder om Alingsås, och det är Mölndals Sportfiskeförening som får äran att arrangera. Konceptet är en lagtävling, med 2–3 medlemmar i varje ekipage. Med andra ord så är det bara att börja spana efter lokala distriktsmästerskap framöver, om du vill försöka kvalificera dig till finalen.

SM-finalen 2021 kommer som sagt att avgöras på Övre Åsunden, med Ulricehamns Fritidsfiskare som arrangörer. Datumet är sedan tidigare fastställt till 2 oktober, och mer information hittar du på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta