Fiska i Forshaga fredag 19 september. Foto: Simon Jonsson Fiska i Forshaga fredag 19 september. Foto: Simon Jonsson[/caption] " /> Fiskedag i Forshagaforsen 19 september | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Anders Holm
Fiskedag i Forshagaforsen 19 september
Fiska i Forshaga fredag 19 september. Foto: Simon Jonsson

Fiska i Forshaga fredag 19 september. Foto: Simon Jonsson

Sportfiskarna: Sportfiskarna Region Värmland och Forshagaforsens FVOF välkomnar alla fiskeintresserade till en dag helt i fiskets tecken vid vackra Forshagaforsen.
Mellan klockan 10:00-17:00 kan man ta del av bland annat barnfiske, guidat fiske, flugbindning, kastuppvisningar och instruktioner i flugkast, gäddflugfiske samt lax- och öringfiske.
Under dagen är det fritt fiske i forsen.

Relaterad nyhet från din region
4 minuter sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta