Tailbeten

Köp dina tailbeten här! Tailbetet, oftast ett hårt bete med en mjuk stjärt som bakdel. Tailbetet är ett måstebete för gäddfiskaren, inte minst tävlingsfiskaren. Många av de stora gäddor som tas varje år har bitit om ett tailbete. Enligt många gäddfiskare så är just tailbetet det bete som får mest tid i vattnet. Köp en favorit eller testa en nyhet. Vårt lager av tailbeten hittar du här nedan!

Storsäljare just nu

Alla filter

Vad ska du fiska?
Här har vi delat in produkterna efter vilken fisk du vill få på kroken. Vi har utgått från vad tillverkarna uppgett, men även av erfarenhet vad som brukar funka. Listan kan nästan göras hur lång som helst och mycket fungerar till fler arter än vad vi har uppgett, så var inte rädd att prova dig fram.
Varumärke
Pris
Längd på bete Anger inom vilket spann betets längd är.
Vad betet väger

Här har vi valt att dela in betena i olika viktgrupper på samma sätt som vi angett spön i olika kastviktgrupper för att underlätta för dig i denna djungel.

Ultralätt finns de allra lättaste betena som oftast väger något enstaka gram.

Lätt så hittar du många av de beten som används för fisket efter abborre med mindre mjukbeten, småvobbler och spinnare.

Lätt - medium och Medium innehåller de flesta vanliga beten i den mellersta viktklassen - skeddrag, vobbler, spinnare och andra beten avsedda för allt från havsöring till lättare gäddfiske.

Tungt ett vanligt mått för gäddfiske.

Extra tungt och Supertungt innefattar beten för t.ex. havsfiske och det tyngre gäddfisket. 

Fiskedjup
Visa som Rutnät Listvy

19 Produkter

per sida
Visa som Rutnät Listvy

19 Produkter

per sida