[/caption] " /> Fiskeintresserade tjejer – SE HIT! | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
Fiskeintresserade tjejer – SE HIT!

Det finns platser kvar på sportfiskarnas tjejfiskelägr för fiskeintresserade tjejer. (Foto: Marie Wiman)

Nu finns ett fiskeläger bara för tjejer där deltagarna får lära sig fiska. Lägret, som anordnas av Sportfiskarna, passar för alla – oavsett om du fiskat lite, mycket eller inte alls. Anteckna 4-8 juli i kalendern. Då genomförs lägret i Forshaga, utanför Karlstad.
Är du tjej, mellan 13-17 år och nyfiken på sportfiske? Då ska du titta in på Sportfiskarnas hemsida. De anordnar ett läger bara för tjejer. Olika fiskemetoder blandas med andra aktiviteter, till exempel sol, bad och flugbindning.
Lägret kostar 700 kronor. I priset ingår boende, mat, transporter under lägret, fiskekort, lån av fiskeutrustning och övriga aktiviteter.
Läs mer på www.sportfiskarna.se/ungdom
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
10 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Vill du kämpa om medaljerna i SM nästa år? Då är det dags att spana efter distriktsmästerskap redan nu. Foto: Anders Lundin
Här ska svenska mästarna i gäddfiske koras

Team Sportfiskeprylar.se är svenska mästare i gäddfiske – åtminstone ett tag till. Till hösten sätter de vandringspriset på spel under SM-finalen på Övre Åsunden, och nu står det även klart vilka som får arrangera SM-finalen 2022.

SM i gädda 2022 kommer att avgöras 1 oktober på sjön Mjörn söder om Alingsås, och det är Mölndals Sportfiskeförening som får äran att arrangera. Konceptet är en lagtävling, med 2–3 medlemmar i varje ekipage. Med andra ord så är det bara att börja spana efter lokala distriktsmästerskap framöver, om du vill försöka kvalificera dig till finalen.

SM-finalen 2021 kommer som sagt att avgöras på Övre Åsunden, med Ulricehamns Fritidsfiskare som arrangörer. Datumet är sedan tidigare fastställt till 2 oktober, och mer information hittar du på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta