FJ OMS 424Det är tuffa tider för papperstidningen generellt, men Fiskejournalen ökar med 13,9 % enligt de senaste siffrorna från TS, Tidnings Statistisk. " /> Fiskejournalen i medvind! | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Maria Ålander
Fiskejournalen i medvind!

FJ OMS 424Det är tuffa tider för papperstidningen generellt, men Fiskejournalen ökar med 13,9 % enligt de senaste siffrorna från TS, Tidnings Statistisk.
– Glädjande siffror för alla oss som jobbar hårt med tidningen och det visar också att sportfiske är en hobby på frammarsch, säger chefredaktör Martin Falklind.
Fiskejournalens grundidé är att vara en bred fisketidning som ger konkreta fisketips. Ursprungsdevisen för den drygt 40 år gamla tidningen är ”Fiskejournalen förkortar tiden mellan huggen”. Detta gäller fortfarande. Men Fiskejournalen fokuserar även på miljö- och samhällsfrågor som rör våra vatten och våra fiskebestånd.
– Friska vatten och väl förvaltade fiskbestånd, ger mer fisk. Alltså är det arbetet också ett sätt att förkorta tiden mellan huggen och skapa utrymme för fler människor att kunna fiska, säger Martin Falklind.
Fiskejournalens redaktion och alla frilansare sänder stort tack till alla er engagerade läsare som läser vår tidning!

Relaterad nyhet från din region
18 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Savage Gear söker nu en sportfiskare på heltid i Sverige. Foto: Pressbild
Ännu en proffsfiskare får chansen i Sverige

Här kommer ett arbetstillfälle som bör vara många sportfiskares våta dröm. Det är nämligen Savage Gear som söker en svensk sportfiskare på heltid – alltså ett avlönat proffs.

Företeelsen med heltidsanställda sportfiskare är relativt ovanlig i Norden, och nyligen blev varumärket Westin pionjärer när de anställde Daniel Nilsson för att fiska på heltid.
Nu hakar alltså även Savage Gear på tåget. De ska nämligen förstärka sin marknadsavdelning med en ”innovativ och trendskapande sportfiskare”, som de själva beskriver det.

En ”fiskmagnet”
”Du kommer resa runt i Sverige i jakten på de vildaste fiskarna och fisket du kan tänka dig. Du måste vara en riktig fiskmagnet, gäddor, abborrar och gösar måste älska dig. Men du måste också ha färdigheter i fisket efter predatorer längs våra kuster”, står det i pressmeddelandet.

Den som får jobbet kommer att vara ansvarig för att bygga egna sociala mediekanaler för att inspirera sportfiskare runt om i landet, samt att producera bildmaterial.

Här kan du läsa mer om tjänsten!

Du kanske även gillar detta