[/caption] " /> Fiskejournalen nummer 6 – nu i butik! | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Fiskejournalen nummer 6 – nu i butik!

Nummer 6 av Fiskejournalen har landat i butikshyllorna.

Fiskejournalen nummer 6 finns nu i butikshyllorna. Som vanligt är den fylld med äventyr, tips och fiskeglädje. Du kan bland annat läsa om fjällfiske efter öring, brutalt gäddfiske och makrillfiske från land.
I senaste Fiskejournalen hittar du som vanligt de populära avdelningarna Fisketipset, Landet Runt, Sanna Fiskehistorier och Recordfisken. Förutom detta hittar du en drös med intressanta och inspirerande artiklar. Elmotorskolan kör igång med Tomas Edenfeldt som pedagogisk lärare, Anders Nicander ger tips om när-var-hur du fångar makrill från land och läsaren Carl Erasmie tipsar om enkelt och roligt sutarmete.
Detta och mycket mer hittar du i Fiskejournalen nummer 6.
Här kan du smygtitta i senaste numret.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
34 minuter sedan Sverige Anders Lundin
Försvarsmakten meddelar att de kommer att öka sin närvaro i skärgården.
Här ska sportfiskare se upp för militären!

Det är många som ska samsas om utrymmet i skärgården. Försvarsmakten meddelar nu att de kommer att öka sin närvaro i både Stockholms skärgård och områden utanför Göteborg, där det finns anledning för sportfiskare att hålla sig undan.

Enligt försvarmakten är orsaken till deras ökade närvaro att nya värnpliktiga behöver utbildas samt det ”försämrade” världsläget. Enligt försvarsmakten kan det faktiskt få motsatt effekt bland allmänheten att de ökar sin närvaro, alltså att ännu fler båtar åker ut.
– Det finns en okunskap och fritidsbåtar kommer för nära för att ta selfies, säger Rebecca Landberg, kapten i marinen, till SVT.

Här är områdena som gäller:
* Stockholms södra skärgård, främst Hårsfjärden, Mysingen och nordvart mot Dalarö, Långbälingssund, Järnholmssund och Gåsstensfjärden.
Stockholms mellersta skärgård, norr och syd om Björkö Kroksö, området runt Korsö, Träsköfjärden och området runt Lådna Låren.
Stockholms norra skärgård, området runt Söderarm.
Gryts och Valdemarsviks skärgård.
Karlskronas yttre redd.
*Göteborgs skärgård, främst mellan Björkö och Tistlarna.

Du kanske även gillar detta