Fiskejournalen nummer 9 finns nu att köpa i en butik nära dig. Och som om inte det vore nog så får du som handlar ett lösnummer dessutom Allt om flugfiske nummer 3 på köpet. Du får med andra ord hela 189 sidor fiskeläsning för ynka 79 kronor. " /> Köp nya Fiskejournalen nr 9 och få extra tidning på köpet! | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

5 år sedan Sverige Mathias Arnham
Så här ser nya FIskejournalen nummer 9 ut. Allt om flugfiske nummer 3 följer dessutom med helt utan kostnad.Tidningen finns i en butik nära dig!
Köp nya Fiskejournalen nr 9 och få extra tidning på köpet!

Fiskejournalen nummer 9 finns nu att köpa i en butik nära dig. Och som om inte det vore nog så får du som handlar ett lösnummer dessutom Allt om flugfiske nummer 3 på köpet. Du får med andra ord hela 189 sidor fiskeläsning för ynka 79 kronor.
Läs Tomas Edenfeldts artikel om ”speedfiske efter höstgädda”. Något för dig som vill ta gäddfisket till en ny nivå. Är du kanske mer intresserad av mete  kan du läsa del två av Nicka Hellenbergs artikelserie ”Grunderna i mete”.  I nya numret av Fiskejournalen får du dessutom följa med flugfiskaren Bo Nettelbladt på popperfiske efter abborre. Nöjer du dig inte med mindre flugpopper så kan du följa med redaktionen till Panama, där man använder betydligt större ytbeten. Läs nya galna fiskehistorier i vår återkommande serie Sanna fiskehistorier och florera i nya heta tips under klassikern – Fisketipset.

Och som inte det vore nog så får du som handlar ett lösnummer dessutom Allt om flugfiske nummer 3 på köpet.

Detta och mycket mer finner du mellan omslagen i nya Fiskejournalen nummer 9. I en butik nära dig. För dig som vill ha tidningen tidigare än alla andra och dessutom direkt i brevlådan har vi nu följande ERBJUDANDEN.

Relaterad nyhet från din region
7 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Ta hand om fisken – sök LOVA-bidrag! Foto: Anders Lundin
Dags att vårda fisken – så här söker du pengar!

Intresset för sportfiske växer – och därmed också intresset för fiskbestånden. Vi påminner nu om LOVA-bidraget, som alla föreningar och kommuner kan söka för att skapa bättre förutsättningar för sportfiske.

LOVA är Havs- och vattenmyndighetens satsning som ska gå till lokal vattenvård över hela landet. Har du ett projekt på gång så är det dags att söka pengar nu, eftersom ansökningstiden går ut i slutet av januari.

I flera län finns det många vattenmiljöer som i dag inte uppnår miljökvalitetsnormerna om god ekologisk status, och länsstyrelsen vill nu ha hjälp att sprida budskapet om LOVA.

Det är du som jobbar på kommun eller är medlem i en ideell förening som kan söka bidrag för lokala vattenvårdsprojekt som bidrar till att uppnå god status. Till exempel kan projektet syfta till att åtgärda vandringshinder, återställa flottledsrensade vattendrag eller anlägga lekbottnar för fisk.

Från och med 2018 finns det en ny LOVA-förordning som innebär en förstärkning av arbetet med övergödning. Du kan söka i vissa fall upp till 90 procent i statliga bidrag för åtgärder som minskar övergödningen.

Läs mer om LOVA här!

Du kanske även gillar detta