Varsågoda! Med anledning av den situation som råder just nu med social distansering och extra mycket tid i hemmet har vi på Fiskejournalen och Allt om Flugfiske satt ihop ett digitalt magasin för att förgylla tiden för alla fisketokar. " />
Annons
Fiskejournalen och Allt om Flugfiske bjuder på fiskeläsning | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 månader sedan Sverige Mathias Arnham
Varsågod! Här har du 144 sidor gratis fiskeläsning!
Fiskejournalen och Allt om Flugfiske bjuder på fiskeläsning

Varsågoda! Med anledning av den situation som råder just nu med social distansering och extra mycket tid i hemmet har vi på Fiskejournalen och Allt om Flugfiske satt ihop ett digitalt magasin för att förgylla tiden för alla fisketokar.
Vi bjuder helt enkelt på några godbitar från åren som har gått och kallar magasinet för Fiskeglädje. Oavsett om du fiskar i samma utsträckning (fast med längre avstånd till fiskekompisen) som innan, eller är en av alla som bör isolera sig, hoppas vi att dessa 144 sidor skänker dig lite extra fiskeglädje.
– Just nu behöver vi lite extra glädje, och det här är ett sätt att ge något tillbaka till alla fiskevänner i den här speciella tillvaron, hälsar chefredaktör Anders Holm.

…hoppas vi att dessa 144 sidor skänker dig lite extra fiskeglädje.

Klicka här för att öppna magasinet.

Ps. Kom ihåg att det kan förekomma inaktuella uppgifter och annonser i den här bilagan.

 

Relaterad nyhet från din region
12 timmar sedan Sverige Anders Lundin
En polis och hans kamrater åtalas för att ha flugfiskat på en kvoterad sträcka. Foto: Samantha Deleo
Polis åtalad för tjuvfiske på specialsträcka i fjällen

Även solen har sina fläckar. Det kan vi konstatera efter händelsen i Kirunafjällen, där en polis togs på bar gärning för tjuvfiske.

Flera medier rapporterar om fallet där tre män åtalas för att ha flugfiskat utan giltigt tillstånd under en årlig fiskeresa i Kiruna i somras. En av männen var alltså en polis.
Det var två uppsyningsmän som fick syn på sällskapet, när de patrullerade över Välijåkkå i Kiruna kommun. Männen togs på bar gärning när de fiskade i en kvoterad sträcka, där det krävs specialtillstånd för att få fiska.

Männen nekar till brott, men medger att de inte haft rätt tillstånd. Polisen ska ha sagt i förhör att de varit noga med att fiska på rätt sida om kvoteringsgränsen. Det hela blir nu ett fall för rättsväsendet att ta ställning till.

Du kanske även gillar detta