[/caption] " /> Fiskejournalens sommarnummer i butik | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Fiskejournalens sommarnummer i butik

Sommarnumret av Fiskejournalen är späckat med äventyr, tips och inspirerande läsning.

Fiskejournalen nummer 7-8 finns nu i butikshyllorna. Som vanligt är den fylld med äventyr, tips och fiskeglädje. Du kan bland annat läsa om givande metoder för sommarabborre och sex säkra knep för gädda. Du får dessutom ett gratis häfte med fiskeknutar och tackel, perfekt för sommarfisket!
I senaste Fiskejournalen hittar du som vanligt de populära avdelningarna Fisketipset, Landet Runt, Sanna Fiskehistorier och Recordfisken. Förutom detta hittar du en drös med intressanta och inspirerande artiklar.
Anders Nicander tipsar om var du hittar havsöringen på sommaren, och hur du fångar den, Tomas Edenfeldt ger dig sex säkra tips som hjälper dig att fånga sommargäddan och Jacob Sörensen guidar till danska laxälvar. Detta och mycket, mycket mer hittar du i vårt sprängfyllda sommarnummer.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
15 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Hugg in på Vänern! Foto: Photoholgic
Nya kartan som visar vägen till napp på Vänern

Intresset för sportfiske ökar konstant, och inte minst nybörjare behöver lite hjälp att hitta vägen till huggen. Nu lanseras det en karta som visar vägen till napp på Vänern.

Det är projektet Hållbar fisketurism i Vänern som i samverkan med lokala fiskeföreningar och sportfiskare tagit fram en digital karta, som ska underlätta tillvaron för sportfiskare.
Med kartan vill de förbättra informationen och lyfta det strand- och stadsnära fisket runt Vänern.

– Det är i dag många, både lokalbor och besökare, som inte vet var man kan fiska och vilka regler som gäller, och med kartan hoppas jag att vi kan hjälpa fler att komma ut på fiske, säger Simon Jonsson, projektledare på Fiskeområde Vänern i ett pressmeddelande.

För varje plats på kartan framgår om det behövs fiskekort och var man i sådana fall köper det samt vilka arter den lyckosamme kan förvänta sig att dra upp.
Kartan omfattar än så länge fiskeplatser i följande kommuner: Karlstad, Hammarö, Kristinehamn, Mariestad och Vänersborg. Här hittar du den!

Du kanske även gillar detta