Fiskejournalen nummer 2 har precis tagit plats i butikshyllorna. Mellan pärmarna det här numret hittar du allt från spännande isfiskemetoder, stora Havsfiskeskolan och en uttömmande båtguide. " /> Fiskejournalens stora båtguide | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

2 år sedan Sverige Mathias Arnham
Missa inte Havsfiskeskolan och den 25 sidor stora båtguiden i nya Fiskejournalen nummer 2. Finns såklart i en butik nära dig!
Fiskejournalens stora båtguide

Fiskejournalen nummer 2 har precis tagit plats i butikshyllorna. Mellan pärmarna det här numret hittar du allt från spännande isfiskemetoder, stora Havsfiskeskolan och en uttömmande båtguide.

Startskottet har redan gått för fiskesäsongen 2019. Isfiske, flugbindning, betestillverkning och inte minst planering av resor och kommande fiskepass upptar vår tid. Några av oss har redan hittat till öppet vatten och andra för nöja sig med att skicka ner ett blänke genom ett hål i isen. För dig som fortfarande uppskattar soffvärmen har vi ett lika bra alternativ – läs nya Fiskejournalen nummer 2.

För dig som fortfarande uppskattar soffvärmen har vi ett lika bra alternativ – läs nya Fiskejournalen nummer 2.

I det hundra sidor stora numret får du bland annat lära dig hur du fångar storabborre med balansare, tackel och metoder för spännande havsfiskar. Gunnar Westrin tar med dig till Sandåslandet i norr. Fredrik Stjärnkvist och fiskeguiden Henrik Olsson berättar om hur du hittar stor gädda i små vatten. För dig som diggar sportfiskebåtar och vill ha årets nyheter bjuder vi på årets stora båtguide. Tobias Fränstam levererar tio matnyttiga tips om hur ekolodet fungerar. Allt detta plus ännu mer har just lämnat pressarna för att ta plats i landets alla butikshyllor.

Pssst.. Vill du ha tidningen före alla andra, billigare och direkt hem i brevlådan så har vi en bra lösning för det – klicka HÄR

Relaterad nyhet från din region
19 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Den digitala försäljningen av fiskekort ökar. Foto: Natsuki
Sportfiskarna växlar upp försäljningen av fiskekort

Sportfiskarna hoppas kunna bli en ännu större aktör inom digitala fiskekort. De har nu lanserat en helt ny version av Fiskekort.se. som ska vara både snabbare och enklare.

– Det känns väldigt bra att vi nu äntligen har en modern webbplats att erbjuda för köp och sälj av fiskekort. Detta är en viktig pusselbit i vårt centrala arbete med att tillgängliggöra fisket i Sverige, säger Sten Frohm, generalsekreterare på Sportfiskarna i ett pressmeddelande.

Ambitionen är enligt Sportfiskarna själva att komma närmare fiskeområdena och bli mycket bättre på kommunikation och support till alla som väljer att sälja sina fiskekort via Fiskekort.se. Webbplatsen sägs vara genomarbetad från grunden för att motsvara dagens krav och förväntningar på en e-handelsplats för fiskekort. Mycket tid och kraft har lagts på att fiskekortsköparen skall få en så bra och smidig upplevelse som möjligt.

Mer information kan du läsa här på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta