fiskekort.se[/caption] " /> Sportfiskarna satsar på Fiskekort.se | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Fiskekort.se växer
fiskekort.se

Fiskekort.se säljer fiskekort till tiotusentals vatten. (Foto: Joel Norlin)

Sportfiskarnas nya portal för köp av fiskekort växer kraftigt med fler fiskeområden, ökad försäljning och fiskemöjligheter i tiotusentals vatten i hela landet. Nu förenklas även kortköpen med nya betalfunktioner för köp via dator och mobil.
– Portalen gör det möjligt att väldigt enkelt köpa fiskekort till tiotusentals vatten dygnet runt var som helst. Du kan köpa fiskekortet i bilen på väg till fiskevattnet. Portalens försäljning mer än fördubblades under maj, berättar Mikael Dalman ansvarig för Fiskekort.se på Sportfiskarna.

Ny betalfunktion förenklar
All betalning på Fiskekort.se sker via kundens bankkort och en ny betalfunktion gör att man bara behöver knappa in sitt kortnummer vid första köpet. Vid nästa köp verifierar man att det är ett tidigare registrerat kort man vill handla med. Detta gör att köp av fiskekort numera blir otroligt smidigt med bara några få knapptryckningar.

Fina förmåner för fiskeområden

Fiskekort.se erbjuder även bra service till fiskeområden och fiskevattenägare som ansluter sig och börjar sälja via portalen.  För fiskeområden erbjuder Fiskekort.se en kraftigt förenklad hantering av kortförsäljningen. Man ökar servicen till fiskekortsköpare, har full kontroll på försäljningen och slipper hantera kontanter. Med digitala fiskekort går köpen på under en minut och hela hanteringen av tryckta fiskekort försvinner. Klubbar och fiskevårdsområden som är anslutna till Sportfiskarna erbjuds även en gratis butik på Fiskekort.se.
– Bland de fiskeområden som senast anslutit sig märks välkända Kultsjöåns Fvo i Saxnäs, Långå Fvo, Fliseryds Sportfiskeklubb, Säveåns Övre Fvo, Digerlemmarna, Föreda Kvarndamm och Fiske i Gräsmark som består av Rottnen – Kymmen och Norra Gräsmarks Fvo. Vi jobbar hela tiden för att kontakta och ansluta nya områden till portalen, avslutar Mikael Dalman, ansvarig för Fiskekort.se på Sportfiskarna.
www.fiskekort.se

Relaterad nyhet från din region
11 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Jodå – flera sportfiskare har hjälpt till att städa upp längs Malmö kanal. Frågan om ett fiskeförbud kommer ändå att tas upp av Malmö stad. Foto: Privat
Malmö kanal: Så många röstade emot fiskeförbud

Ska fisket i Malmö kanal förbjudas? Nej, tycker över 450 människor som röstat emot förslaget. Men frågan kommer ändå att tas upp av Malmö kommun, trots att betydligt färre vill se ett förbud.

Fiskejournalen har tidigare skrivit om konflikterna kring fisket i Malmö kanal, där det vittnats om nedskräpning och allmän misskötsel. Det gick så långt att det skickades in ett medborgarförslag till kommunen, om att fisket skulle förbjudas i kanalen. Nu står det klart att förslaget kommer att tas upp i tekniska nämnden i Malmö stad, eftersom över 100 personer röstat ja till förslaget. De över 450 rösterna som tyckte annorlunda lyckades alltså inte stoppa förslaget från att gå vidare i processen. Beslut väntas under juni månad.

Det ska dock tilläggas att det tagits initiativ bland sportfiskare för att städa upp vid kanalen, vilket vi skrivit om i tidigare artiklar.
Här kan du se ett inslag i SVT om konflikten vid Malmö kanal.

Du kanske även gillar detta