fiskekort.se[/caption] " /> Sportfiskarna satsar på Fiskekort.se | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Fiskekort.se växer
fiskekort.se

Fiskekort.se säljer fiskekort till tiotusentals vatten. (Foto: Joel Norlin)

Sportfiskarnas nya portal för köp av fiskekort växer kraftigt med fler fiskeområden, ökad försäljning och fiskemöjligheter i tiotusentals vatten i hela landet. Nu förenklas även kortköpen med nya betalfunktioner för köp via dator och mobil.
– Portalen gör det möjligt att väldigt enkelt köpa fiskekort till tiotusentals vatten dygnet runt var som helst. Du kan köpa fiskekortet i bilen på väg till fiskevattnet. Portalens försäljning mer än fördubblades under maj, berättar Mikael Dalman ansvarig för Fiskekort.se på Sportfiskarna.

Ny betalfunktion förenklar
All betalning på Fiskekort.se sker via kundens bankkort och en ny betalfunktion gör att man bara behöver knappa in sitt kortnummer vid första köpet. Vid nästa köp verifierar man att det är ett tidigare registrerat kort man vill handla med. Detta gör att köp av fiskekort numera blir otroligt smidigt med bara några få knapptryckningar.

Fina förmåner för fiskeområden

Fiskekort.se erbjuder även bra service till fiskeområden och fiskevattenägare som ansluter sig och börjar sälja via portalen.  För fiskeområden erbjuder Fiskekort.se en kraftigt förenklad hantering av kortförsäljningen. Man ökar servicen till fiskekortsköpare, har full kontroll på försäljningen och slipper hantera kontanter. Med digitala fiskekort går köpen på under en minut och hela hanteringen av tryckta fiskekort försvinner. Klubbar och fiskevårdsområden som är anslutna till Sportfiskarna erbjuds även en gratis butik på Fiskekort.se.
– Bland de fiskeområden som senast anslutit sig märks välkända Kultsjöåns Fvo i Saxnäs, Långå Fvo, Fliseryds Sportfiskeklubb, Säveåns Övre Fvo, Digerlemmarna, Föreda Kvarndamm och Fiske i Gräsmark som består av Rottnen – Kymmen och Norra Gräsmarks Fvo. Vi jobbar hela tiden för att kontakta och ansluta nya områden till portalen, avslutar Mikael Dalman, ansvarig för Fiskekort.se på Sportfiskarna.
www.fiskekort.se

Relaterad nyhet från din region
4 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Plötsligt dyker det upp en utter istället för en gädda i hålet. Foto: Privat
Chocken i hålet – plötsligt dyker en utter upp

Han hoppades på storgäddan – men fick i stället drilla en livs levande utter. Anton Molin kommer aldrig att glömma det som utspelade sig under den senaste fisketuren.

Händelsen utspelade sig på ett fiskevatten i Gävle kommun, dit uppenbarligen både fyrfota och tvåbenta fiskare sökt sig. Anton och hans sällskap fick några gäddor på ismete, innan händelsen med uttern utspelade sig.
I tron om att det var en större gädda som slukat mörten så började Anton drilla den mot hålet, där han dock fick en rejäl överraskning.
– Fisket var ju riktat på gädda, så man blev ganska paff, berättar Anton för Fiskejournalen.

Väl uppe i hålet så visade uttern tänderna, och mycket mer hann inte hända innan den lossnade och försvann ned mot djupet igen. Nu håller Anton tummarna för att den ändå klarade sig oskadd och att en eventuell krok rostar bort och lossnar av sig själv.
– Den såg väldigt pigg ut, vittnar Anton om som dessutom fångade ögonblicket på film.

Vi på Fiskejournalen gör som Anton – vi håller tummarna för att den fridlysta uttern klarade sig utan skador.
Här nedan hittar du filmklippet:

Foto: Anton Molin

Du kanske även gillar detta