Fiskekort.se växer

fiskekort.se

Fiskekort.se säljer fiskekort till tiotusentals vatten. (Foto: Joel Norlin)

Sportfiskarnas nya portal för köp av fiskekort växer kraftigt med fler fiskeområden, ökad försäljning och fiskemöjligheter i tiotusentals vatten i hela landet. Nu förenklas även kortköpen med nya betalfunktioner för köp via dator och mobil.
– Portalen gör det möjligt att väldigt enkelt köpa fiskekort till tiotusentals vatten dygnet runt var som helst. Du kan köpa fiskekortet i bilen på väg till fiskevattnet. Portalens försäljning mer än fördubblades under maj, berättar Mikael Dalman ansvarig för Fiskekort.se på Sportfiskarna.

Ny betalfunktion förenklar
All betalning på Fiskekort.se sker via kundens bankkort och en ny betalfunktion gör att man bara behöver knappa in sitt kortnummer vid första köpet. Vid nästa köp verifierar man att det är ett tidigare registrerat kort man vill handla med. Detta gör att köp av fiskekort numera blir otroligt smidigt med bara några få knapptryckningar.

Fina förmåner för fiskeområden
Fiskekort.se erbjuder även bra service till fiskeområden och fiskevattenägare som ansluter sig och börjar sälja via portalen.  För fiskeområden erbjuder Fiskekort.se en kraftigt förenklad hantering av kortförsäljningen. Man ökar servicen till fiskekortsköpare, har full kontroll på försäljningen och slipper hantera kontanter. Med digitala fiskekort går köpen på under en minut och hela hanteringen av tryckta fiskekort försvinner. Klubbar och fiskevårdsområden som är anslutna till Sportfiskarna erbjuds även en gratis butik på Fiskekort.se.
– Bland de fiskeområden som senast anslutit sig märks välkända Kultsjöåns Fvo i Saxnäs, Långå Fvo, Fliseryds Sportfiskeklubb, Säveåns Övre Fvo, Digerlemmarna, Föreda Kvarndamm och Fiske i Gräsmark som består av Rottnen – Kymmen och Norra Gräsmarks Fvo. Vi jobbar hela tiden för att kontakta och ansluta nya områden till portalen, avslutar Mikael Dalman, ansvarig för Fiskekort.se på Sportfiskarna.
www.fiskekort.se

Annons
AKTUELLT

Gunnar Westrin får Smedmanpriset

Publicisten, flugfiskeprofilen och författaren Gunnar Westrin tilldelas Smedmanpriset 2018. Den ärofyllda utmärkelsen får han bland annat för sitt stora engagemang och personliga författarskap.

BILDSPEL: Sällsynta gäddor

Att även fiskar kan drabbas av pigmentförändringar vet vi sedan tidigare. Åkomman kan ge häpnadsväckande resultat – här har ni några intressanta exempel på hur gäddan kan se ut. För att man som gädda inte ska bli uppäten av artfränder och andra rovfiskar gäller det att på bästa sätt kunna gömma sig i den naturliga

Skellefteå Kraft tappar kund

Vackra ord om hållbarhet räckte inte – när en bostadsrättsförening i Västerhaninge fick se hur laxar dör vid Hednäs kraftverk beslöt de att säga upp sitt elavtal. – Jag känner mig lurad. Vi vill inte göra affärer med Skellefteå Kraft, säger föreningens vice ordförande Annika Markén till Piteå-Tidningen.

Bombardatips till sommaröringen

Har du testat att fiska havsöring med bombarda? Om inte så kanske det är dags nu. Teknikens effektivitet går knappast att ifrågasätta och här kommer några heta tips från ”Bombardakungen” Magnus Pålsson.

Världens dyraste bete

MacDaddy’s trollingbete skapade rubriker på den stora amerikanska sportfiskemässan ICast för tio år sedan. Betet är ett fullt fungerade trollingbete ämnat för fiske efter storvilt. Det finns dock en avgörande detalj som avskräcker att använda betet i praktiken, det har nämligen ett uppskattat värde på otroliga en miljon dollar. Men varför har MacDaddy’s Million Dollar

Omfattande tjuvfiske i Storsjön

Över 500 meter nät fyllda av gammal död fisk har i dagarna hittats i Storsjön i Gästrikland. Nätfisket är olagligt och har bland annat skördat mängder av gös, gädda och abborre.

Tidernas 3 bästa beten för insjööringen

Fiskejournalen fortsätter att gräva bland anmälda fiskar till Recordfisken och Storfiskregistret. Hela 40 000 registrerade fiskar ligger till grund för serien om ”Tidernas bästa beten”. Nu har vi kommit fram till vår älskade öring. Vilka tre beten har fångat flest insjööringar sen 1970? Den gigantiska öring som är svenskt rekord sedan 1991 är en mycket

Mäktiga hugg i Artjakten

Högtryck råder över Sverige och detsamma gäller för Artjakten – landets roligaste sommartävling för barn och ungdomar. Den senaste veckan har mängder av fiskar anmälts, bland annat Isac Larssons skäggtorsk från ett vrakfiske på västkusten.

Följ björnarnas laxfrossa – live!

Drömmer du om att få se Alaskas beryktade brunbjörnar fånga hoppande laxar? Nu går det att koppla upp sig på live-kameror för att avnjuta det mäktiga skådespelet.

Annonser

TYCK TILL!

Vilken specialtidning skulle du helst vilja läsa?

Visa resultat

Loading ... Loading ...