45 00 direkt till projektet Ge fan i våra vatten. 45 00 direkt till projektet Ge fan i våra vatten.[/caption] " /> Fiskekryssningen – nytta förenat med nöje | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
Fiskekryssningen – nytta förenat med nöje
45 00 direkt till projektet Ge fan i våra vatten.

45 00 direkt till projektet Ge fan i våra vatten.

God stämning, glada fiskare och fullt drag på workshops, föredrag och mässa. Dessutom drog kryssningen in 45 000 kronor till Ge-fan-i-våra-vatten!
”Fiskekryssningen” ägde rum i november och gick ut på att en hel färja med sportfiskare kryssade tillsammans till Åbo. Arrangemanget, som var helt nytt för i år, är nu utvärderat av såväl resenärer som arrangörer och utställare.
– Alla är överens att detta måste vi göra om! Till och med personalen ombord på färjan Silja Galaxy tyckte att vi var sådant gemytligt gäng, att de gärna vill ha Fiskekryssningen tillbaka, säger Maria Ålander från Fiskejournalen.
– Att arrangemanget, tack vare bandet Weeping Willows och försäljning av Ge-fan-prylar, drog ihop hela 45 000 kronor direkt till fiskevård är också riktigt bra.
Arrangörerna – Sportfiskarna och Fiskejournalen – tittar nu på ett nytt datum inför nästa år, ett datum som kommer att kungöras på Sportfiskemässan i mars.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
4 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta