Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
Fiskeläger för ungdomar

Är du mellan 13-16 år? Varför inte åka på läger och sportfiska i sommar?

Den 25-27 juni arrangerar Ichtys, en förening bestående av kristna sportfiskare, ett läger för ungdomar. Du behöver inte vara kristen för att delta och schemat är fyllt av fiske. Kostnaden är 600 kronor och inkluderar mat, boende, lån av fiskeutrustning och allt du kan tänkas behöva.
Är du mellan 13 och 16 år och sportfiskeintresserad? Då kanske detta läger är något för dig. Oavsett om du fiskat mycket eller om du är nybörjare så är du välkommen att delta. Enda kravet är att du är simkunnig.
Förutom att bedriva fiske arrangeras föreläsningar i fiskeetik och sjövett.
Total kostnad är 600 kronor och det enda du behöver stå för är kläder, skor, sovsäck och liggunderlag.
Klicka här för mer information.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
20 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta