Köpa Fiskelina?

På jakt efter nya fiskelinor och tafsar?
Linor och tafsar är den viktiga länken mellan dig och fisken!

Vi på Fiskejournalen har använt vår långa erfarenhet för att välja ut några riktiga favoritlinor. Dessa har vi köpt in i stor kvantitet, dels för att vi vet att de är bra, dels för att vi ska få bra mängdrabatt och kunna ge dig som kund ett riktigt bra pris.
Vi har självklart ett brett utbud av olika typer av linor. Här hittar du nylon, flätlinor, superlinor, fluorocarbonlinor, bulklinor, flugfiskelinor, tafsmaterial och så vidare. Givetvis fortsätter vi att förnya sortimentet löpande för att du som kund ska kunna ha de vassaste linorna – vilket fiske du än sysslar med.

Läs mer Förminska text
Vanliga frågor och svar

När det är dags för lina på rullen så kan en undra över vilken av dem hundratals olika modellerna det är som man ska ha. Här är vad vi på Fiskejournalen rekommenderar.

 • Flätlinor - Otroligt bra linor för att kasta drag med, lätthanterliga och lättkastade med en väldigt hög brottstyrka. Här är några otroligt bra flätlinor att börja med!
 • Nylonlinor - Även kallad monofilament lina, den nog bästa allroundlinan på marknaden. Lätthanterlig, tålig och väldigt förmånlig i pris! Här är några perfekta nylonlinor för både nybörjare och proffs!
 • Fluorocarbonlinor - En tåligare variant av nylonlina. Väldigt mångsidig, lätthanterlig och otroligt tålig. Lämpas väldigt bra till spinnfiske eller som tafsmaterial. Här har vi praktexempel på bra Fluorocarbonlinor!

Vilken färg på linan är en fråga alla fiskare ställer sig någon gång under sin karriär. Två enkla svar till denna frågan är:

 • Beroende på vattnet du fiskar i, är det klart vatten så rekommenderar vi dova och transparanta färger på linorna medans i ett grumligt vatten så funkar det bra med färgstarka linor för att själv kunna se linan i vattnet.
 • Köp den färg på linan som du känner dig bekväm med. Många föredrar färgade linor och vise versa. Så se till att köpa något som till ögat känns bekvämt för dig.
Sida
Visa som Rutnät Listvy

67 Produkter

 1. Strike Wire Pred8or X8 flätlina
  36%
  Strike Wire

  Pred8or X8 flätlina

  Rek. 395 kr Ordinarie pris 230 kr Fr. 230 kr
  Välj variant
 2. Strike Wire Muti Color X8 flätlina
  14%
  Strike Wire

  Muti Color X8 flätlina

  Rek. 799 kr Ordinarie pris 559 kr Fr. 480 kr
  Välj variant
 3. Berkley FluoroShield lina clear 274 m
  43%
  Berkley

  FluoroShield lina clear 274 m

  Rek. Ordinarie pris 209 kr Fr. 119 kr
  Välj variant
 4. Daiwa J-Braid Grand X8 flätlina gul
  18%
  Daiwa

  J-Braid Grand X8 flätlina gul

  Rek. 220 kr Ordinarie pris 159 kr Fr. 131 kr
  Välj variant
 5. Shimano Kairiki 4 flätlina
  17%
  Shimano

  Kairiki 4 flätlina

  Rek. 119 kr Ordinarie pris 119 kr Fr. 99 kr
  Välj variant
Sida
Visa som Rutnät Listvy

67 Produkter