Abborrfiske – vi har kunskapen och prylarna du behöver

Abborren är den perfekta fisken för både nybörjaren och entusiasten. Den är relativt lätt att fånga och mycket stridbar i förhållande till storleken. Men den kan också vara extremt svårflörtad – särskilt de större exemplaren – och utgör en fascinerande utmaning även för proffsfiskaren. Nästan alla sportfiskare har startat sin fiskekarriär med abborrfiske i någon form. Vem minns inte kvällsfisket från bryggan eller båten när man var yngre? Med metspöet i ett krampaktigt grepp följde man fascinerat flötets guppande på vattenytan. Och när flötet försvann fick man nästan hjärtsnörp av förväntan. Magiska minnen.

På senare år har det närmast skett en revolution inom abborrfisket – främst inom spinnfisket. Med influenser från det amerikanska bassfisket har flera nya fiskemetoder visat sig vara effektiva i jakten på abborre även här i Skandinavien. Texas- och carolina-fiske samt NED och Whacky är exempel på spännande och ytterst fångstgivande metoder som med fördel kan användas i jakten på de randiga rovriddarna.

Vi har kunskapen och prylarna du behöver – från enkla metspön och känsliga flöten till specialkrokar till jiggfisket och små läckra vobblers. Utvald kvalitetsutrustning som bevisligen fångar mycket fisk.

Alla filter

Huvudkategori
Underkategori
Varumärke
Pris
Visa som Rutnät Listvy

1170 Produkter

Sida
per sida
 1. Team FJ - Gädda "Allround" spinnset
  6%
  Fiskejournalen

  Team FJ - Gädda "Allround" spinnset

  Från Fr. 3105 kr Ordinarie pris 3303 kr Rek. ca. 5650 kr
 2. Mepps Aglia-e 9.5 g 1-pack
  39%
  Mepps

  Mepps Aglia-e 9.5 g 1-pack

  Rek. Ordinarie pris 77 kr Fr. 47 kr
 3. Wiggler Peang 15 cm Wiggler

  Wiggler Peang 15 cm

  Rek. 135 kr 119 kr
 4. Abu Garcia Droppen 6 g 3-pack
  20%
  Abu Garcia

  Abu Garcia Droppen 6 g 3-pack

  Rek. 119 kr Ordinarie pris 99 kr Rea pris 79 kr
Visa som Rutnät Listvy

1170 Produkter

Sida
per sida