Mete – vi har kunskapen och prylarna du behöver

Mete är en mångsidig fiskemetod med vilken man kan fånga i stort sett allt som simmar i våra vatten. Du kan fånga mört, braxen, sutare, abborre, öring och gädda bara du använder rätt bete och utrustning. Mete är ett mycket trevligt familjefiske – det är enkelt och man får ofta napp! Den perfekta inkörsporten till en livslång passion. Det fascinerande med metet är att det knappt finns någon gräns när det gäller prylar och tekniker. Man kan göra det väldigt enkelt men också väldigt avancerat. Mete är på många sätt den perfekta fiskemetoden som passar både yngre och äldre samt nybörjaren och entusiasten.

Metet brukar indelas i tävlingsmete och specimenmete. Tävlingsmete handlar om att fånga mer fisk än sina konkurrenter i samma vatten under t ex 4 timmar, medan specimenmete handlar om att fiska målinriktat efter den största fisken.

Låter det krångligt? Fråga oss! Vi har kunskapen och prylarna du behöver – från enkla metspön och känsliga flöten till elektroniska nappalarm och specialkrokar för karpmete. Utvald kvalitetsutrustning som bevisligen fångar mycket fisk.

Visa som Rutnät Listvy

64 Produkter

Sida
per sida
 1. Wiggler Metspö 6 m Wiggler

  Wiggler Metspö 6 m

  Rek. 189 kr 117 kr
 2. Wiggler Metspö 4 m Wiggler

  Wiggler Metspö 4 m

  Rek. 110 kr 106 kr
 3. Wiggler Metspö 3 m Wiggler

  Wiggler Metspö 3 m

  Rek. 70 kr 68 kr
 4. Scierra linklippare Scierra

  Scierra linklippare

  Rek. 129 kr 97 kr
 5. Ron Thompson Snake sänke 3-pack
  31%
  Ron Thompson

  Ron Thompson Snake sänke 3-pack

  Rek. 69 kr Ordinarie pris 49 kr Kampanj Fr. 34 kr
Visa som Rutnät Listvy

64 Produkter

Sida
per sida