Abelsson fiskar lax med Raymarine’s Visionality

abel_fishingPressmeddelande: Johan Abelsson, erkänd proffsfiskare, bloggare, skribent och charterkapten med laxfiske i Östersjön som specialitet ägnar ca 150 dagar om året till sjöss och har så gjort i över 30 år. Johan syns och verkar även internationellt med ett spännande Tv-projekt från Ryssland som sänds i 10-15 avsnitt med över 25 miljoner tittare som mest inplanerat i vår.
Som Raymarine ambassadör, kommer Abelssons 28ft Carolina Classic utrustas med ett helt Raymarine system, bestående av CP100 CHIRP DownVision™ ekolodsmodul för detaljerad fisk och bottenstruktur, CP450C CHIRP ekolodsmodul som bemästrar djup ned till 3000m och slutligen nya Evolution™ autopilot.
Abelsson säger, ” Jag är glad att få möjligheten att ingå samarbete med Raymarine igen, det fungerade bra förr och jag tilltalas av nyheterna väldigt. Det är en nystart med nytt fokus och fler nyheter inom kort.”
Pontus Wennergren från Raymarine Sverige AB, svarar, ” Raymarine är välkänt för sin breda produktportfölj och har nu satsat hårt inom fiske arenan. Lanseringen av prisvinnande Dragonfly® med DownVision i mars förra året tog fisk och fiskare världen över med storm, nu har vi tagit samma funktioner, teknik och innehåll och lyft in det i utvalda modeller av multifunktions displayer. Det ska bli intressant att följa samarbetet med Johan, jag är säker på att han kommer att få ut det mesta av systemet och det hoppas vi resultaten ska visa!”
Raymarine’s dual-CHIRP DownVision™ ekolod finns tillgängliga som stand-alone Dragonfly® och nya Dragonfly®7, multifunktions displayerna a68 och a78 samt CP100 ekolods modul som ansluts till Raymarine nätverk.
www.raymarine.com