ANNONS

Alla älskar abborre

ANNONS

Abborren är vår vanligaste sportfisk och förmodligen den vanligaste fisken i våra vatten från norr till syd. Du hittar den överallt förutom på kalfjället och där havet är som saltast. Nu kan du göra riktiga klipp på allt du behöver till ditt abborrfiske.

Fiskejournalens webbutik har plockat fram ett haspelset för abborrfiske som klarar att testas i konkurrens med i stort sett vad som helst. Spöt är ett Daiwa Prorex X på 7,9 fot som kastar 3-21 gram, kanske marknadens mest prisvärda haspelspö. Som rulle har man valt en riktig pålitlig arbetshäst, Abu Garcia Elite Max 20. Den superviktiga flätlinan är också vald med omsorg. Berkley FireLine Fused Original flätlina smoke 0.120 är perfekt! Tidigare ris 1877kr, Black week-pris 1394kr.

En annan klar favorit är Mitchell Traxx-spöna. Otroligt fina spön till ett smått fantastiskt pris! För abborrfisket finns två modeller. 7,6 fot som kastar 3-14 gram och 7,10 fot som kastar 4-17 gram. Detta är spön som passar perfekt att ha två av. Det lite längre för shaddar och vobbler när abborren jagar mört och löja och det kortare för finessfisket nära botten. Vi har alltid ett extra spö med shadjigg eller en liten vobbler i spöstället när vi fiskar abborre. Vi vet ju alla hur stressande det är när ytan bryts av jagande abborre precis när man finlirar nere vid botten. Då vill man snabbt vara på plats och inte sitta och leta fram och byta bete. Tidigare pris 999kr, Black week-pris 749kr.

Daiwa Fuego LT är en riktigt snygg rulle.

Precis som med Prorex X-spöna så ger haspellrullen Daiwa Fuego LT otroligt mycket fiskeglädje för pengarna. Riktigt snygga rullar som i 2000-storlek passar perfekt för Mitchell Traxx-spöna. Tidigare pris 1295kr, Black week-pris 799kr.

13 Fishing Jabber Jaw Crank

13 Fishing Jabber Jaw Crank 6 cm är ett litet hetsigt crankbait som visat sig vara en riktig abborrmagnet. Blackweek-priset gör detta dessutom till ett fynd.
Tidigare pris 159kr. Under Black Week 69 kr.

Daiwa Prorex Craw

Daiwa Prorex Craw 9.5 cm är ett bete som är ett måste i beteslådan. Kan fiskas på Texas-rigg, drop shot eller på en klassisk jiggskalle. Perfekt för långsamt höstfiske efter de randiga. (6-pack)
Tidigare pris 49kr. Black week-pris 25kr.

Storm hit shad

Storm Hit Shad 8 cm är lite som bröd och mjölk. Pålitliga shaddar i den här stoleken är något man måste ha. Funkar både för klassisk bottom bounsing och mer drivet finessfiske. Säljs till typ en tredjedel av priset under Black Week. Tidigare pris 99kr, Black week-pris 35kr.(4-pack)

Storm So-Run står upp när den landar på botten.

Storm So-Run Stand-up jiggskalle med krok silver är riktigt bra jiggskallar som med sin lite speciella konstruktion står upp när den landar på botten. En extra ögla gör att man kan gästa en stingerkrok direkt i skallen. Mycket bra de dagar abborren tar försiktigt eller om man har gös i vattnet där man fiskar. Black week-pris 39kr.


Publicerad: 11 dagar sedan
Av: sponsrad

Intressanta fiskeprylar från vår butik:

Gunki GT FV frambromsad haspelrulle
Rek. Ordinarie pris 632 kr Fr. 337 kr Du sparar:
Storm 360GT Costal Mangrove Minnow 8 cm 7-pack
Rek. 89 kr Fr. 48 kr Du sparar:
Storm Gomoku Spin 6 cm 1-pack
Rek. Ordinarie pris 109 kr Fr. 76 kr Du sparar: 33 kr
ANNONS