Anmäl dig till Sommargäddan!

Den populära teamtävlingen Sommargäddan är tillbaka och i år blir det en hel del nyheter som skruvar upp spänningen ytterligare. Prisborden är som vanligt fulla av heta prylar och slutvinnarna kammar hem en Scandica 370 ALU med en Power-pole och ett Raymarine Axiom!

Sommargäddan brukar locka hundratals team och det lär den göra även i år. Många lockas nog av de gedigna prisborden, men det lättillgängliga och spännande konceptet –  att teamen själva kan välja när och i vilka vatten de ska fiska – bidrar nog också till succén.

Nytt för i år är att Sverige har delats in i fem zoner, i vilka teamen tävlar om fina priser och gör upp om finalplatserna. Kaptenens folkbokföringsort avgör i vilken zon man tävlar, men teamen kan fiska i hela landet.

Kvaltävlingen pågår 1 juni till 26 augusti och de fem zonvinnarna vinner fina priser och direktkvalificeras till finalen. Därutöver delas fem wildcards ut till de team som fångat de fem längsta gäddorna efter zonvinnarna.

Finalen – Battle of the zones – avgörs den 1-2 september. Också där är det valfria vatten som gäller. Det team som under dessa dagar fångar de fem längsta gäddorna kan – förutom äran – glädja sig åt en helt ny Scandica 370 ALU med en Power-pole och ett Raymarine Axiom 7 RV!

”Vi ser fram emot årets tävling och tror att den blir större och grymmare än någonsin”

– Vi ser fram emot årets tävling och tror att den blir större och grymmare än någonsin, hälsar Daniel Lovestedt på theBig5.se

Läs mer och anmäl dig här.

Hans Hällman