Anmäl ditt team och vinn en sportfiskebåt!

Tävla i abborrfiske och vinn en fräsig sportfiskebåt från Scandica. Anmäl ditt team idag!

Vill du och ditt team vara med i den nya abborrtävlingen Höstborren? Anmäl dig senast idag klockan 23:59 annars missar du chansen att vinna en splitter ny sportfiskebåt från Scandica.

Efter Sommargäddan, Sveriges största gäddtävlings slut öppnar Daniel Lövstedt och hans crew upp portarna för den nya randiga fisketävlingen Höstborren. Konceptet är detsamma – anmäl ditt team, fiska i ert eget favoritvatten och ladda upp fiskarna på thebig5.se. Det team som fått den längsta sammanlagda längden på de fem största abborrarna har läge att gå vidare till ”livefinalen” som utspelar sig i Västervik. (Läs om tävlingszoner, prisbord och övrigt regelverket här).
– Jo, det känns helt klart som abborrfisket fått ett rejält uppsving då hela 140 team anmält sig till årets tävling. Det innebär att flera hundra sportfiskare tävlar om både äran och det väl tilltagna prisbordet med sportfiskebåten från Scandica i topp, säger tävlingsarrangören Daniel Lövstedt.

…abborrfisket fått ett rejält uppsving då hela 140 team anmält sig till årets tävling.

Skynda dig på att anmäl ditt team redan nu. Vässa krokar, sortera beten, lägg på ny fräsch lina och smörj rullarna för den 29 september börjar det.

HÄR ANMÄLER DU DITT TEAM TILL HÖSTBORREN 2018
LÄS REGLERNA HÄR