Årets gäddfilm på Fiskejournalens webb-tv

Tolvan – Minnen som aldrig sviker

Tolvan – Minnen som aldrig sviker produceras av Freewater Pictures tillsammans med Markus Wickelgren – och har premiär nu på fredag.

Från och med nu på fredag, den 15 november, har du chansen att se gäddfilmen Tolvan – Minnen som aldrig sviker här på Fiskejournalen.se. Det är gänget Freewater pictures, med Oscar Stenberg, Erik Lundin, Christofer Torbiörnsson och Markus Wickelgren, som har gjort den bästa gäddfilmen som kommit ut på den svenska fiskefilmsmarknaden på länge.
Filmen vill visa hur livet som gäddfiskare kan vara: de sköna stunderna, den stora frustrationen, glädjen över små och stora framgångar. Att sedan två av de största gäddorna som fångats under 2012 kommer upp i filmen, adderar självklart till spänningen.
Tolvan – Minnen som aldrig sviker har premiär på Fiskejournalens webb-TV nu på fredag, den 15 november. Då kan ni också läsa killarnas egen artikel här på fiskejournalen.se. Där berättar de om den långa vägen till de stora gäddorna och till den färdiga filmen – och hur även du kan få riktigt stora gäddor.
Besök Fiskejournalen.se på fredag! (Redan nu kan du se trailern här nedan)