Bakom kulisserna på Fly vs Jerk

Det kom upp en hel del fina fiskar under tävlingarna. Här Niklaus Bauer med en praktfull gädda. Men vilken metod vann egentligen?

Det kom upp en hel del fina fiskar under tävlingarna. Här Niklaus Bauer med en praktfull gädda. Men vilken metod vann egentligen?

I webb-TV serien ”Fly vs Jerk” tävlar kända flugfiskare mot kända jerk-fiskare. Tävlingen är nu avgjord och du möter Trumman, Svartzonker, Niklaus Bauer, Thomas Søbirk och Johan Ruhe på Sportfiskemässan i Kista den 22 mars.
Med nästan 200 000 visningar på bara några månader, blev den femte upplagan av Fly vs Jerk en riktig succé, både i Sverige och internationellt. Med starka personligheter, ett spännande upplägg samt ett fantastiskt fiske var det bäddat för riktigt bra fiskefilm med hög ”reality-känsla”.  Det stod en hel del prestige på spel och båda lagen gjorde allt för att vinna i kampen om att övertyga tittarna om att just deras metod är bäst.

Möt dem på scenen
På Sportfiskemässans lördag berättar deltagarna om fisket, sina upplevelser och känslor samt deras taktik under tävlingen. Det bjuds också på en hel del ”behind the scenes” och du kan även ställa dina egna frågor till deltagarna.
Nicka Hellenberg från Fiskejournalen leder utfrågningen av ”Fly vs Jerk” gänget.
Missa inte detta! Klockan 11.00 på mässans stora scen, lördagen 22 mars.
Ladda hem scenschemat här.
Maria Ålander