Betesbyggartält på Swedish Game Fair

I år blir det många heta beten på Swedish Game Fair. Här lite gäddgodis från Zsolt Szanisló.

Mässan Swedish Game Fair går av stapeln 25-27 maj och storsatsar i år på sportfiske. Bland annat inbjuds nu betesbyggare till ett eget tält i den vackra slottsmiljön.

Swedish Game Fair – på Tullgarns slott i Trosa skärgård – utökar i år sitt sportfiskeområde och erbjuder ett rikt utbud som täcker det mesta. I vattnet ligger båtar och kajaker redo för testturer och de som är tävlingssugna kan göra upp om en vinstpott på 100 000 kronor.
Dessutom blir det en extra satsning på betesbyggning i år.

”det känns som en självklar del av vår stora sportfiskesatsning att lyfta fram några av Sveriges betesbyggare”

– Sverige har väldigt många fantastiskt duktiga betesbyggare och det känns som en självklar del av vår stora sportfiskesatsning att lyfta fram några av Sveriges betesbyggare i vårt betesbyggartält, säger Robin Norlén på Swedish Game Fair.

Mässans sportfiskeområde ligger vackert vid slottet, strategiskt placerat vid vattnet och bryggorna. I fjol lockade mässan 300 utställare och 25 000 besökare – och i år räknar man med nytt rekord.

”mässan kommer att bli riktigt stor i år”

– Vi har väldigt många helt nya utställare, samtidigt som många av de utställare som varit med förut vill ha ännu större montrar än tidigare. Så mässan kommer att bli riktigt stor i år. Samtidigt ser vi redan nu tendenser på att vi kommer få fler besökare än tidigare, säger Johan Åkerman på Swedish Game Fair.

Läs mer om Swedish Game Fair här.

Hans Hällman