Boka Fiskekryssningen innan rabatten försvinner

14_montagenotiskryss2014
Kanske känns Fiskekryssningen den 7-8 november avlägsen, men det kan vara smart att säkra sin plats redan nu. Den 31 maj är det nämligen slut på boka-tidigt-rabatten!
Fiskekryssningen går av stapeln 7-8 november i år och arrangeras av Fiskejournalen, Allt om Flugfiske och Sportfiskarna. Det är en färja fylld av hundratals glada sportfiskare och intressanta aktiviteter.
Passa på att boka nu, både för att få boka-tidigt-rabatt och för att kunna välja just den hytt du vill ha, men också för att säkra platser på de workshops och föredrag som du är intresserad av. Bokning av workshops och föredrag kommer du kunna göra från och med den 1 juni, då schemat släpps på Fiskekryssningen.se. Då måste du dock ha bokat hytt på kryssningen först. Sista maj går priset på samtliga hyttkategorier upp till ordinarie pris, vilket innebär plus 100 kr på alla biljetter.
 

Boende i alla klasser
Det billigaste du kan komma undan för hela kalaset, inklusive mat och dryck, är 1192 kronor med boka-tidigt-rabatt. Detta pris inkluderar del i E-klass fyrbäddshytt, buffémiddag inkl öl och vin, frukost och lunch. I priset ingår alla föredrag och workshops, fiskemässa, underhållning och konsert med bandet Weeping Willows. För varje bokad passagerare skänks dessutom 50 kr till fiskevårdsprojektet ”Ge-fan-i-våra-vatten”.
Vill du inte klämma in dig i en hytt tillsammans med tre andra polare, utan bo lite lyxigare, finns alla varianter på hytter tillgängliga. Även lyxigare matalternativ finns för den som önskar.
 
Bokar din hytt gör du via tallinksilja.com/sv/web/se/fiskekryssningen eller på telefonnummer 08-666 33 33.
 
Vill du veta mer om kryssningen, kan du läsa mer på fiskekryssningen.se
 
Har du specifika frågor kan du maila till fiskekryssningen@fiskejournalen.se
 

Maria Ålander