ANNONS

Boken som ska inspirera: Att meta är att leva

Nu är den klar – boken "Att meta är att leva".
ANNONS

Som författare gäller det att ha bra tajming med sina boksläpp. Carl-Johan Månsson prickar rätt i det avseendet, eftersom han ger ut sin bok ” Att meta är att leva” parallellt med Meteträffen och Svenska Sportfiskemässan.

Denna helg 7–8 mars samlas många av landets vassaste metare i Knislinge, där det blir premiär för Svenska Meteträffen. Om två veckor är det dessutom dags för den stora Sportfiskemässan i Stockholm. Fiskejournalen har tidigare berättat om Bo Hall, som släpper Ekolodsboken 2, och nu meddelar även Carl-Johan Månsson att hans bok ”Att meta är att leva” är klar för beskådning. Förhoppningen är att den ska inspirera fler till att meta, oavsett om metet bedrivs med ett gammalt bambuspö eller med ett toppmodernt feederspö.

Så här beskriver han själv sitt verk:

”Jag påstår att boken är ganska ovanlig, det finns inte så många liknande böcker i Sverige. Vem är målgruppen? De som läst boken säger att den kan tilltala många grupper, både nybörjare och specialister. Några har sagt att kvinnor kan roas av boken då den handlar mer om känslor kring att meta än specialtackel och vikter på fiskar (även om detta utlovas också…)”.

Mer info hittar ni här på författarens hemsida!

Läs även om Meteträffen:

https://wp.fiskejournalen.se/metetraffen-en-fartfylld-forfest-till-sportfiskemassan/

 

Relevanta produkter från vår fiskebutik:

Publicerad: 07 March 2020
Av: Anders Lundin
ANNONS