Drömresan: Kandidat 4

Mona till Panama?

Mona Widén har deltagit i final ev Drömresan två gånger tidigare – är detta tredje gången gillt?

Bland alla anmälningar till Recordfisken har juryn plockat ut tolv kandidater som tävlar om Drömresan, som denna gång går till Panama. De närmsta veckorna presenterar vi här de finalister som har chansen att vinna.
Nu börjar nattmanglingar, intensiva diskussioner och grävande i statistikrullorna. Den kandidat som juryn till slut utser som vinnare blir kontaktad av en jurymedlem innan Fiskejournalen nummer 12 kommer ut i butik – då får alla övriga också veta vem den lyckliga vinnaren är.
Vinnaren av Drömresan kan se fram emot ett fantastiskt fiskeäventyr i Panama, i januari. Om vinnaren tackar nej går erbjudandet vidare till nästkommande deltagare i tävlingens slutställning.
Du hittar samtliga kandidater i Fiskejournalen nummer 10-11 (Finns i butik nu)

Kandidat nummer 4

Spegelkarp 17,85 kilo
Mona Widen, Påryd
Fångstplats: Lillasjön, Skåne
Metod/bete: Mete
Mona Widen anmäler imponerande fångster år efter år och närmast prenumererar på en plats finalomgången. Förra året var det en abborre på närmare tre kilo – nu tävlar hon med en spegelkarp som nosar på 18-kilostrecket.
– Detta var min första riktigt stora karp, fångad vid årets första karppass. En bra början, men det kanske blir svårt för mig att toppa, säger Mona.

Här hittar du tidigare publicerade kandidater.