Efter två år är Kents nya bete klart – se hyllningsfilmen

Kent Olsson har snickrat på ett nytt bete i 2.5 år.

En av Sveriges mest hängivna betesbyggare är utan tvekan mannen bakom Rockabilly Lures, det vill säga Kent Olsson. Nu kan vi få en första glimt av betet som han har jobbat med i 2,5 år, och som är tänkt att presenteras på Sportfiskemässan i mars 2019.

Betet heter Rockabilly Catchy, och utan att avslöja för mycket så berättar han att betet kommer att kunna fiskas på i princip alla djup mellan 0.5-10 meter. För att kvalitetssäkra produkten så utsåg han ett gäng testfiskare, och nu har de gjort en hyllningsfilm till Kent och det nya betet. Se den här!

”Det är inte utan att det värmer i en betesbyggares hjärta när man utsett ett gäng testfiskare, och de visar med en filmsnutt att de är stolta och tacksamma. Något gör man rätt i alla fall😉. Tack! Känns som att jag valt rätt gäng för uppgiften, och jag vet att mer är på gång ❤”, skriver Kent Olsson.

Testfiskarna är Johan Gröndahl, Mårten Jönsson, Team Wolf Pike, Jan Syren, Team Gson Fishing, Fredrik Arvidsson, Jimmy Henriksen, Kim Andersson, Marcus Lindgren, Rockabilly Fishing Kent Olsson.