Film med gädda i fokus

Tolvan – Minnen som aldrig sviker

Tolvan – Minnen som aldrig sviker produceras av Freewater Pictures tillsammans med Markus Wickelgren och har premiär i mitten av november.

Tolvan – Minnen som aldrig sviker är ingen film där du lär dig hur du fångar de absolut största gäddorna, inte heller är det en film som ger dig den bästa tekniken inom flötestrolling. Det är snarare en inblick hur livet som gäddfiskare är och kan vara, de sköna stunderna, den allt som oftast stora frustrationen och glädjen över de små och stora framgångarna. Att sedan två av de största gäddorna under år 2012 spelar huvudrollerna i filmen är bara en bonus.
Tolvan – Minnen som aldrig sviker produceras av Freewater Pictures tillsammans med Markus Wickelgren och har premiär i mitten av november. Nu har du chansen att boka en plats på förhandsvisningarna till filmen! Skicka ett mail till oskar@freewaterpictures.se och anmäl intresse.

Datum och tid:
31 oktober – Stockholm: Filmhuset, Gärdet 19:00
1 november – Jönköping: Högskolan ”HLK” 19:00
2 november – Göteborg: Fiskejournalens Huvudkontor, Stenkullen 19:00
– Vi pratar gäddfiske, resan till Alaska och visar såklart filmen. De som vill kan följa med till någon härlig pub efteråt och ta en bira tillsammans. Alla är välkomna, hälsar filmskaparna.