FISH PRO – ett nytt sätt att fiska

Kolla in den nya fiskevattenskotern FISH PRO. Ett nytt sätt att fiska?

Sea-Doo FISH PRO är den första och enda vattenskotern som byggts speciellt från fabrik för sportfiskare. Vattenskotern är utrustad med allt den moderna sportfiskaren kräver och underhållningsmässigt verkar den nya fiskefarkosten spela i egen division. Om nu plånboken mäktar med.

Den nya fiskevattenskotern FISH PRO har en rad innovativa egenskaper – löstagbar fiskekylbox, Garmin-ekolod, vinklade fotstöd och trollingläge är några utrustningsdetaljer som lockar. Läser man på tillverkarens hemsida så radar Sea-Doo upp fördelar med det nya sättet att fiska: billigare i drift, miljövänligare, smidigare sjösättning och närheten till vattnet är några fördelar som omnämns. Dessutom ska modellen vara stabil och sjöduglig från grunt sjöfiske till det djupaste havsfisket. Fish Pro väger 389 kilo, är 373 centimeter lång och 125 centimeter bred.

Billigare i drift, miljövänligare, smidigare sjösättning och närheten till vattnet är några fördelar som omnämns.

Bernard Guy, Senior VP, Global Product Strategy på företaget BRP är mycket positiv till den nya fiskemaskinen:
– Sportfiske är en av de allra mest utövade aktiviteterna i världen, och medan fritidsintresset ökar i popularitet upptäcker allt fler fördelarna med att fiska från en vattenskoter. FISH PRO är det perfekta valet eftersom den kombinerar det som behövs för fiske med en mångsidighet som gör att den också kan användas som fritidsbåt.

[allergallery id=”58530″]

Om FISH PRO kommer bli en fluga i Sverige är dock tveksamt då en Fish PRO med dagens dollarkurs räknat kostar omkring 135 000 kronor. Hur som helst ser det omåttligt kul ut. Och för dig med intresse och lite fetare plånbok så väntar ett helt nytt sätt att fiska.

Läs mer om FISH PRO HÄR.