Folkpartiet säger ifrån i Långforsärendet

Pär Löfstrand (FP).

Nu tar Folkpartiet i Östersund bladet ifrån munnen och kritiserar kommunalrådet AnnSofie Andersson (S) för att hon inte följer ett beslut om utrivning av Långfors som kommunfullmäktige tog våren 2015.

Den politiska striden om Långfors vara eller icke vara börjar nu blossa upp i Östersunds kommunfullmäktige. Fyra folkpartister i Östersund går i en debattartikel i Östersundsposten till hårt angrepp mot kommunalrådet AnnSofie Andersson och menar att hon inte följer de demokratiska beslut om utrivning av Långfors som tagits.
De skriver bland annat: ”Effekten av detta är att 10 000-tals naturintresserade sportfiskare och älvräddare blivit ordentligt uppretade. Det har till och med gått så långt att en kampanj mot Östersunds kommun har inletts.”
Fiskejournalen följer med spänning den politiska striden och under tiden uppmanar vi dig som läsare att stödja kampanjen som nämns i debattartikeln och som vi driver tillsammans med Älvräddarna, Sportfiskarna och samtliga fiskemagasin i Sverige. Här hittar du brevet som du enkelt skickar iväg till kommunalrådet AnnSofie Andersson med kravet att återställa Långfors i Långan till ursprungligt skick.