ANNONS

Fotografisk ekolodsbild med Solix generation 2

Humminbird Solix är en smart kombinationsenhet med allt den moderna sportfiskaren kräver.
ANNONS

För två är sedan när Humminbird introducerade SOLIX-skärmarna var de först med att överskrida megahertzfrekvensen. Nu kommer Solix G2  med ännu skarpare fotografisk undervattensbild och ett nytt användarvänligt operativsystem.
Ekolodet Humminbird Solix G2 har nya MEGA Imaging+ med en ekolodsfrekvens som ger den klaraste och skarpaste undervattensbilden någonsin, till och med 20 procent mer detaljrik än föregångaren. Sidotäckningen har utökats med 60 meter vilket ger totalt 120 meter räckvidd och djupförmågan har även den utökats till hela 60 meter. Genom Dual Spectrum Chirp erhålls en bättre separering av fisk med bland annat större och tydligare fiskbågar.

…ekolodet har nya MEGA Imaging+ med ekolodsfrekvens som ger den klaraste och skarpaste undervattensbilden någonsin

SOLIX G2 har Humminbirds Cross Touch Interface med ett uppdaterat menysystem där du kan använda både touch-skärmen och knappsatsen för att få en så enkel och bra användarupplevelse som möjligt. Solix G2 är utrustad med AutoChart Live för att skapa djupkartor i realtid direkt i enheten. Vill du ha kartor över vegetation och bottenhårdhet så finns även den möjligheten. Humminbird SOLIX G2 är en del av One-Boat Network vilket gör det möjligt att exempelvis via det lokala nätverket styra en Minn Kota iPilot Link trollingmotor direkt från skärmen. Bluetooth gör det möjligt att ansluta en smartphone för att se SMS på skärmen, missade samtal, signalstyrka och batteristatus. Om Humminbird FishSmart app finns installerad kan man dessutom uppdatera programvaran i SOLIX direkt från sin smartphone. Humminbird SOLIX G2 finns i skärmstorlekarna 10,1”, 12,1” och 15,4”.

Mer information hittar du hos Comstedt

Publicerad: 06 February 2019
Av: Mathias Arnham
ANNONS