Från spö till SMART-spö med Cyberfishing

Spela in dina fisketurer med Cyberfishing. Kan det här vara en pryl för dig?

Fäst sensorn på ditt spö och spela enkelt in din fisketur. Antal kast, fångster och hotspots sparas och överförs till din telefon tillsammans med rådande väderförhållanden. Håll koll på ditt fiske med Cyberfishing.
Genom att sätta fast en ”Smart Rod Sensor” på ditt spö och tanka hem Cyberfishings app kan du nu spela in alla data från dina fisketurer. Sensorn registrerar allt som händer när du fiskar och enligt cyberfishing.com ska den vara så lätt att den knappt märks. Smart Rod Sensorn registrerar automatiskt antalet kast och fångar du en fisk trycker du en gång på sensorn så sparas koordinaterna direkt. I steg två så är meningen att du som använder cyberfishings fiskesensor ska bli en del av ett större nätverk där användarna laddar upp bilder och delar information med varandra.

Spara all data från dina fiskedagar och dela den med andra genom Cyberfishings app.

Smart Rod Sensorn spelar automatiskt in data och registrerar antalet kast. Fångar du en fisk trycker du en gång på Smart Rod Sensorn och koordinaterna sparas.

Efter fiskepasset ansluter du sensorn till din telefon via Bluetooth och Cyberfishing-appen sparar den inspelade datan. Även rådande väderlek sparas tillsammans med övrig information. Om Cyberfishing kommer bli en framtida fluga får vi se. Hur som helst är det en rolig liten pryl för den teknikintresserade sportfiskaren.

Priset ligger i dagsläget på 88,88 dollar.
Läs mer på: Cyberfishing.com