Fredrik vann Drömresan!

Juryn kunde inte motstå Fredrik von Elerns hälleflundra på över 100 kilo. Nu åker han snart till Panama.

Juryn kunde inte motstå Fredrik von Elerns hälleflundra på över 100 kilo. Nu åker han snart till Panama.

Stort grattis till Fredrik von Elern – som snart åker iväg på en Drömresa till Panama! Ett resmål som erbjuder ett sanslöst bra fiske och sagolikt vacker natur.
Fredrik von Elern från Göteborg och den brutalt stora hälleflundran på 111,3 kilo vann juryns röster om Drömresan till Panama. Den lycklige vinnaren åker till Panama i februari, tillsammans med journalist och fototeam från arrangörerna Fiskejournalen och Abu.
– Folk omkring mig försökte få mig att förstå det fantastiska med hälleflundrafångsten, men jag insåg inte riktigt vad jag hade gjort. Nu när jag vunnit Drömresan börjar jag sakta men säkert förstå och är såklart väldigt glad, hälsar vinnaren.

Hit går Drömresan
Fredrik von Elern kommer få fajtas med brutalt starka och färgglada fiskar i en underbar miljö. Panama ligger i Centralamerika och erbjuder ett av världens mest variationsrika och bästa fisken efter tropiska fiskarter i havet.
Chansen att få mäta krafterna med gulfenad tonfisk, giant travelly, barracuda och andra snabbsimmare är goda. Det finns även chans att kroka en stor marlin – och då blir det åka av!
Morgan Fihn