ANNONS

Går Sportfiskemässan mot besöksrekord?

På Sportfiskemässan kan man lyssna på många spännande och viktiga föredrag. Foto: Anders Holm
ANNONS

Sportfiskemässan i Älvsjö går idag lördag in på sin tredje dag. Spön, beten, flugor, båtar, destinationer, ja här finns allt för sportfiskaren och visst märks det att det finns ett tydligt sug efter fiskemässa efter några års uppehåll! 

Sportfiskemässan på Stockholmsmässan drog i gång redan under torsdagen och lockade 2092 besökare. Och nu är frågan om mässan går mot ett nytt besöksrekord. Under fredagen var det nämligen gott om folk i gångarna mellan montrarna och det fanns en uppenbar glädje att mässan är tillbaka. Faktum är att det blev nytt fredagsrekord, 4332 besökare, vilket kan jämföras med det tidigare fredagsrekordet på 4046 besökare (2018). 

– Tack för en mycket bra fredag med nytt fredagsrekord! hälsar mässgeneralen Agneta Brunell. 

Med dessa siffror i bakhuvudet och lördagen och söndagen i antågande som alltid innebär folkfest kanske ligger ett nytt besöksrekord i luften – ryker rekordet från 2018? 

Förutom alla utställare händer det också gott om aktiviteter på mässans scener. 

Fiskejournalen och Allt om Flugfiske finns på plats och du hittar vår monter intill den stora scenen. Kom in och hälsa på oss, vi vill mer än gärna träffa dig. 

Dessutom finns fina mässerbjudanden för dig som vill börja prenumerera eller kanske rent av förlänga din redan pågående prenumeration. Men pass på, de första hundra som tecknar en ny prenumeration får en gåva från Westin.

Öppettider: 

Lördag, 18/3: 09:00-18:00

Söndag, 19/3: 10:00-16:00

Anders Holm

Publicerad: 13 dagar sedan
Av: Anders Nicander

Relevanta prylar från vår butik:

ANNONS